Tytuły warte kupna Wii.
Moderator: Moderatorzy
Tytuły warte kupna Wii.
Ja na Wii mógł bym polecic Super Mario Galaxy i Twilight Princess.A wy?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ali pisze:Na Wii to dopiero wyjdą tytuły godne polecenia
Właśnie.
PS: Poza TP, SMG, MP3 i paroma innymi jak na razie pustka w bibliotece hitów na Wii.
EDIT:
A tytuły które bym polecił to:
Super Mario Galaxy
The Legend of Zelda Twilight Princess
Super Paper Mario
WarioWare Smoth Moves
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 08, 14:13 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Oprócz wspomnianych tu gier przez Ganona i Wertypa, polecam też:
Super Paper Mario (tego nie muszę przedstawiać)
Sonic & the Secret Rings (Jeśli nie razi Ci poziom trudności niektórych misji oraz trochę niedorobiona kamera oraz sterowanie)
Endless Ocean (dobra i relaksująca odskocznia od wyżywania się w strzelankach i innych tego typu grach)
Mario & Sonic at the Olympic Games (Dobra na imprezki. No i ciekawe zrobione sterowanie)
Wario Ware: Smooth Moves (krótka, aczkolwiek często wracam do tej gry, więc nie nudzi mi się)
Super Paper Mario (tego nie muszę przedstawiać)
Sonic & the Secret Rings (Jeśli nie razi Ci poziom trudności niektórych misji oraz trochę niedorobiona kamera oraz sterowanie)
Endless Ocean (dobra i relaksująca odskocznia od wyżywania się w strzelankach i innych tego typu grach)
Mario & Sonic at the Olympic Games (Dobra na imprezki. No i ciekawe zrobione sterowanie)
Wario Ware: Smooth Moves (krótka, aczkolwiek często wracam do tej gry, więc nie nudzi mi się)