Konwent B.A.K.A. Y2K8

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Konwent B.A.K.A. Y2K8

Postautor: Boryn » 28 września 08, 13:21

Witam, chciał bym was zaprosić na konwent fanów mangi&anime B.A.K.A. Y2K8, będzie dużo atrakcji, między innymi Console Room, Cosplay inne, wszystkie atrakcje możecie przeczytać na stronię bakowej oraz zapoznać się z innymi informacjami.

Informacje:
Miasto: Wrocław
Termin: 4-5 października 2008 (rozpoczęcie o 9:00 rano w sobotę, zakończenie w niedzielę popołudniu)
Konwencja: Magna i Anime
Lokacja: Gimnazjum nr 34 przy ulicy Zemskiej 16c we Wrocławiu
Strona konwentu: http://baka.swat.pl

Obrazek

Fotograficzny przewodnik dojścia na konwent

P.S - Informacje wziąłem z portalu The Inner World of Final Fantasy - http://www.innerworld.pl

P.S.2 - Ja tam będę na 90%.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 września 08, 13:50

Kiedyś chciałem założyć taki topic :P.

Mam zamiar jechać- chociaż, nie wiem, jak z wykonaniem :]. Samemu mi się nie chce- a nikt ze znajomych irl się nie interesuje mangą/ anime ^^.

Nie wiem, zobaczę. Będę tam na 90%, jak powiedział Boryn wyżej ;d.

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 28 września 08, 22:09

Amadis, przydało by się jeszcze kogoś z okolic wziąć np. wodorsta, jest z Wro, więc daleko nie ma, ja szczerze muszę tylko 60 km. podjechać :) Ty także z Głogowa daleko nie masz ;), a Baka się świetnie zapowiadam, ale jak coś, to Amadis na miejscu się na pewno spotkamy, ja będę się kręcił przy console room wraz z ekipą IW ;).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 28 września 08, 22:31

Boryn pisze:Amadis, przydało by się jeszcze kogoś z okolic wziąć np. wodorsta, jest z Wro

Trish też jest z Wro ;P. Poza tym, trochę jest ludzi na ZC z Dolnego Śląska ^^.

Boryn pisze:ja szczerze muszę tylko 60 km. podjechać

Ja koło setki ;p.

Tia, napewno się spotkamy, jak znajde kogoś, z kim jechać ^^.

Awatar użytkownika
Trish
Zora
Zora

Postautor: Trish » 4 października 08, 19:25

Nie...jak wrócicie to mozecie mi powiedzieć jak było...ja mam noge w gipsie, wiec nie miałm jak iśc...peszek...Łeeeeeeeee... :cry: :cry: :cry: :cry:
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 4 października 08, 23:28

Ja jednak nie pojechałem :]. Nie będę się tłumaczył dlaczego- kilka prywatnych spraw. Do zobaczenia na BACE za rok.

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 października 08, 00:54

Byłem, zwiedziłem, z pomocą Wodorsta, dla niego wielkie uszanowanie w mojej osobie, bo z własnej osobie oprowadził mnie po Wrocławiu i przyprowadził mnie na miejsce, jeżeli chodzi o konwent, to wobec mojej osoby trochę zły był, za duże kolejki były w Console room, drugą rzeczą było, że sam przebywałem na konwencie, zgadałem się z ekipą z Inner World, ale nie dało mnie to, tego czegoś, aby pozostać na koniec konwentu... Wielkie dzięki dla Wodorsta, bo bez niego bym sobie nie poradził, nie zapomnę mu tego i idziś także pogadaliśmy sobie na własne tematy, ogólnie było dobrze ;) - lipton, że sam przebywałem na terenie szkoły.

Wróć do „OFF Topic”