Jak podłączyć się do Wi-Fi?

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Jak podłączyć się do Wi-Fi?

Postautor: ganon » 14 kwietnia 09, 10:48

To jest moje pytanie.Jak podłączyć się do Wi-Fi moim DS.POMOCY.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 kwietnia 09, 11:12

Poprzez DSOrganize wejdź w zakładkę Configuration, później naciśnij przycisk L, wejdź jeden z trzech profili, naciśnij Scan, później wybierz swoją sieć i jeżeli posiadasz WEP Key, to go wpisz i naciśnij następnie A, później START, kolejno przycisk R i wybierz Web Browser, a będziesz mógł przeglądać WWW.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 14 kwietnia 09, 11:23

A gdzie kupić WEP Key?
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 14 kwietnia 09, 12:38

Klucza WEP się nie kupuje :D To ciąg znaków (taki kod) zabezpieczający przed tym aby ktoś inny oprócz Ciebie nie mógł podłączyć się do twojego access point'a/routera (sieci wi-fi).
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 14 kwietnia 09, 13:32

To znaczy że przy tym internecie nic nie trzeba kombinować i wydawać kasę na jakieś pierdoły.
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 14 kwietnia 09, 14:36

A masz router/access point albo USB Wi-Fi connector?
Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 14 kwietnia 09, 16:19

Boryn pisze:Poprzez DSOrganize wejdź w zakładkę Configuration, później naciśnij przycisk L, wejdź jeden z trzech profili, naciśnij Scan, później wybierz swoją sieć i jeżeli posiadasz WEP Key, to go wpisz i naciśnij następnie A, później START, kolejno przycisk R i wybierz Web Browser, a będziesz mógł przeglądać WWW.

Boryn ci się udało połączyć do neta przez DSO :shock: ? Ja próbowałem parenaście razy i nic. Wszystko konfigurowałem tak jak trzeba.
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 kwietnia 09, 21:37

No szczerze Sebek nie udało mnie się, ale kombinowałem, u siebie nie mam zasięgu Wi-Fi, ale wolne siecie na osiedlu są, ale niestety nie mogłem nic wykombinować, bo za słaby zasięg miałem... A tobie Sebek przez inny Homebrew udało się połączyć?
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 15 kwietnia 09, 18:31

Tak szczerze to przez żaden. Jedynie z WiFi korzystałem tylko do grania w gry, do niektórych musiałem wyłączać firewalla, ale na szczęście nic złego się nie stało.
Obrazek

Wróć do „Konsole”