jestem bardzo ciekawy jak gra się w tą grę bo mam dwa pady od gamecuba i mogę mieć możliwość podłączenia dwóch GBA(wystarczyło by kable kupić). chciałbym się dowiedzieć np. czy można grac tylko dwoma linkami ( tak jak w four swordzie na GBA) czy trzeba chodzić całą czwórką. Wiem ze w FSA gdy ma sie podłączone GBA to gdy wchodzi się do jaskiń gra się wtedy na GBA. wiążąc to wszystko zakładam że jeśli miałbym 2x pad od GC i 2x GBA
że(jeśli można grać tylko dwoma) to jest tak że dwóch graczy gra na padzie GC a gdy wejdzie do jaskini grają gracze na GBA . Proszę o korektę mojego założenia albo o potwierdzenie że dobrze to odgadłem.
Szczegółowe informacje o FSA
Moderator: Moderatorzy
okej, tak dokładnie to:
padem od gc możesz grać tylko w pojedynkę adventure mode (opcjonalnie oczywiście gba)
w multiplayerze każdy gracz musi mieć swojego gba i kabel (2-4 graczy) zarówno w adventure mode i w battle mode (swoisty deathmatch)
Moim zdaniem FSA jest o wiele lepsze niż FS i zawiera również parę ciekawostek odnośnie fabuły całej serii
padem od gc możesz grać tylko w pojedynkę adventure mode (opcjonalnie oczywiście gba)
w multiplayerze każdy gracz musi mieć swojego gba i kabel (2-4 graczy) zarówno w adventure mode i w battle mode (swoisty deathmatch)
Moim zdaniem FSA jest o wiele lepsze niż FS i zawiera również parę ciekawostek odnośnie fabuły całej serii
Wróć do „Legend of Zelda: Four Swords Adventures”