Brak połączenia
Moderator: Moderatorzy
Brak połączenia
Mam znajomego który posiada Zelde PH. Chcieliśmy wymienic itemy między sobą ale niestety nie działa nam sekwencja wymiany. Dsy nie widzą się. Czy to może byc przyczyna tego że ja mam USA card a on EU ??
300 post
300 post
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gry na DS'a nie mają blokad więc musi być inna przyczyna.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Myślałem że tylko japońskie wersje tak mają - a gry o tych samych językach powinny działać - nawet tutaj pisze IGN FAQs
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nokash, moja rada: zapytaj się na gamefaqs.
Zapytałem. Czekam na odp.
Poza tym wyczaiłem taką rzecz. Mam 2 zeldy i dwie konsole jak już mówiłem. Próbuje grać w opcje multiplayer z opcją 2 gier i konsole się nie widzą. Pokazuje że nie ma zasięgu a gdy włączam multiplayer z opcją jednej gry ( przesyłanie gry do drugiej konsolki-DS downloading ) to normalnie działa i ds'y widzą się nawzajem i gra sie bez zarzutu. Ma ktos pomysł ? przypomne że Zeldy sa z innych regionów EU i US ale to nie ma nic do rzeczy chyba
Nie mam możliwości sprawdzenia innych gier bo nie mam 2 takich samych tytułów oprócz zeldy ale mam ziomka co ma nagrywarkę i śmiga na romach może tak sprawdzić? chociaż nie wiem czy to tez nie będzie kolidować ( nagrywarka ) co wy na to ?
Na gamefaqs nikt na razie nie odpisuje może to przez mój angielski Nie znam tego języka i kaleczę .
Na gamefaqs nikt na razie nie odpisuje może to przez mój angielski Nie znam tego języka i kaleczę .
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”