Niech mi ktoś pomoże -_- Czy to jakiś bug czy co ? błąd ?

Moderator: Moderatorzy

Vaco
Kokiri
Kokiri

Niech mi ktoś pomoże -_- Czy to jakiś bug czy co ? błąd ?

Postautor: Vaco » 25 sierpnia 05, 18:28

Sluchajcie poprostu sobie gralem na flecie z nudow bo czekalem na ranek az mi otworza zamek H.... na rynku tam jakies psy biegaly i jeden sie przykolegowal domnie ;p no i przez przypadek zagralem melodie sarii wiec wybralem "nie" ze niechce rozmawiac wyskoczylo mi okno "Serio? Zatem chcesz mowic zemna?" na gorze na niebieskim jest Dalej na dole ten niebieski trojkacik ze moge przelaczyc dalej jest tylko to nie ma zadnej innej opcji. Naciskam dalej i sie nie da Oo stoje w miejscu nadal sie nie przelacza wiec zaczelem wszystkie klawisze akcji wciskac poprostu i nadal nic ! jeszcze cholera przez przypadek wcisnelem F5 zapisywanie i zapisalo mi w tym samym miejscu wiec stoje w miejscu -_- NIECH MI KTOS POMOZE OO bo jakos nie mam melodii zeby zaczynac gre od poczatku o bosze -_-

Awatar użytkownika
Darunia
Kokiri
Kokiri

Postautor: Darunia » 25 sierpnia 05, 20:08

właśnie ja też miałem taki błąd i obawiam się, że nic na to nie poradzisz...ja na wszelki wypadek saveowałem na kilku slotach...mówi się trudno...a może sprubój włączyć grę i załadować normalnie nie ze slotu, tylko po ekranie powitalnym... :?
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona do?wiadczeniem.

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 26 sierpnia 05, 00:32

Możliwe, że jest to jakiś błąd gry lub emulatora, bo ja mam to samo

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 26 sierpnia 05, 03:22

Raczej roma;]Emulatora chyba nie chociaz sterowanie z emulca jest

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 26 sierpnia 05, 16:42

No rzeczywiście...

Awatar użytkownika
Darunia
Kokiri
Kokiri

Postautor: Darunia » 26 sierpnia 05, 19:32

to na pewno rom, bo ja też z tej strony mam i jest to samo:/
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona do?wiadczeniem.

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 26 sierpnia 05, 22:28

Ja mialem z zeldy.prv.pl i to calkiem chodzilo normalnie;]

Awatar użytkownika
Darunia
Kokiri
Kokiri

Postautor: Darunia » 27 sierpnia 05, 01:11

dziwne...głupi zawsze ma szczęście...hehe;)
Żart...xD

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 28 sierpnia 05, 23:01

Taa w zyciu prawie nie mam szczescia;]

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Niech mi ktos pomoze -_- Czy to jakis bug czy co ? błąd

Postautor: PiotrW » 3 września 05, 03:34

Vaco pisze:Sluchajcie poprostu sobie gralem na flecie z nudow bo czekalem na ranek az mi otworza zamek H.... na rynku tam jakies psy biegaly i jeden sie przykolegowal domnie ;p no i przez przypadek zagralem melodie sarii wiec wybralem "nie" ze niechce rozmawiac wyskoczylo mi okno "Serio? Zatem chcesz mowic zemna?" na gorze na niebieskim jest Dalej na dole ten niebieski trojkacik ze moge przelaczyc dalej jest tylko to nie ma zadnej innej opcji. Naciskam dalej i sie nie da Oo stoje w miejscu nadal sie nie przelacza wiec zaczelem wszystkie klawisze akcji wciskac poprostu i nadal nic ! jeszcze cholera przez przypadek wcisnelem F5 zapisywanie i zapisalo mi w tym samym miejscu wiec stoje w miejscu -_- NIECH MI KTOS POMOZE OO bo jakos nie mam melodii zeby zaczynac gre od poczatku o bosze -_-

Z tego co pamiętam to był to błąd w polskiej wersji gry.... niestety musisz grać od początku ,albo wcześniejszego save'a...
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”