...oby na lepsze.
http://microsite.nintendo-europe.com/poland-europe/
N chyba się zmienia...
Moderator: Moderatorzy
Mam nadzieję że moja ulubiona stronka też się zmieni na lepsze
Odnośnie sytuacji na forum. Mam kilka propozycji, które może pomóc w reanimacji forum.
Byłbyś zainteresowany?
Ciekawi mnie ile im to zajmie. Chyba wczoraj wchodziłem na tą stronę, to narzekałem, że jest felerna. Nic a nic wiadomości, ani fajnych artykułów.
Odnośnie sytuacji na forum. Mam kilka propozycji, które może pomóc w reanimacji forum.
Byłbyś zainteresowany?
Ciekawi mnie ile im to zajmie. Chyba wczoraj wchodziłem na tą stronę, to narzekałem, że jest felerna. Nic a nic wiadomości, ani fajnych artykułów.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Masiwy pisze:Odnośnie sytuacji na forum. Mam kilka propozycji, które może pomóc w reanimacji forum.
No zaproponuj, może coś z tego będzie
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
A ten rok czy tam dwa lata temu, jak był taki bum na powstawanie polskich facebooków oficjalnych od nintendo, były konkursy i kampanie nawet reklama 3DSa się pojawiła raz na milion reklam w TV, to już miałam nadzieję, że coś ruszy. Ale to jakoś szybko minęło i znowu jest cicho tak jak było za dawnych lat i od pani Dudzic jakoś mało słychać ostatnio. Może znowu coś się ruszy? ale obawiam się, że znowu na krótko jeśli w ogóle. Ale chciała bym się mylić.
Ale... przynajmniej Kirby's Epic Yarn wygrałam xD
Ale... przynajmniej Kirby's Epic Yarn wygrałam xD
Ostatnio zmieniony 22 marca 13, 21:25 przez Mary1517, łącznie zmieniany 1 raz.