Nie wiem czy oglądaliście sylwestra z Polsatem ale podczas występu zespołu Big Cyc już po północy na scenie w tle pojawiło się nic innego jak Majora's Mask. Szczerze wątpię aby ktoś z kimkolwiek dogadywał się co do zgody na użycie tego symbolu więc albo nikt nie zauważy albo Polsat może mieć kłopoty . W sumie nie wiem jak to jest z prawami do takich obrazów ale nie wydaje mi się aby można było sobie na komercyjny użytek tak po prostu czegoś używać.
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 15, 18:10 przez Lakitu, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądałem jednym okiem, nagle patrze i wtf, lepszego ujęcia nie zdążyłem zrobić.
Może myśleli że w Polsce i tak nikt się nie domyśli i przejdzie bez echa. Z resztą jutro ma być chyba powtórka.
To musi być jakieś fatum Bena, coś za dużo tego ostatnio..
też się zdziwiłem. Chwilowo myślałem że mi wódka do głowy uderzyła. Przecieram oczy i widzę...
Pierwsza myśl, to taka że legalne to, to nie jest. Tak czy siak pozytywnie mnie to zaskoczyło. Kompletnie nie pasowało do imprezy
Pewnie operator czy kto to robił jest wielkim fanem zeldy i wie o tym że będzie premiera. Zrobił to pewnie dla draki trochę. Mógł przecież wybrać inny symbol z zeldy lub w ogóle. Weźmy pod uwagę że jakoś raczej średnio pasuje tam ta maska ale ktoś się zdecydował właśnie na taki wybór. To pewnie z miłości. Super akcja
www.karolinaszczesna.pl voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish
Osobiście uważam, że ktoś pomyślał na zasadzie "o proszę, to ładnie wygląda, wstawimy to" i nie pomyślał, że to może być dość popularny symbol. Przynajmniej jest zabawnie.