Ostatni post </3

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Ostatni post </3

Postautor: Amek » 29 grudnia 24, 14:01

Przyjaciele,

forum te na zawsze pozostanie w moich serduchu </3

Miło było tu gościć przez taki szmat czasu -- nawet, jeśli ostatnimi latami rzadko tu zaglądałem.

Do zobaczenia w innych miejscach.

- Amek :)

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Re: Ostatni post </3

Postautor: eviltwin1 » 29 grudnia 24, 15:34

Szkoda, że, o ile się nie mylę, zjazd Zelda Central nigdy się nie udał :(

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Ostatni post </3

Postautor: MasterLink » 31 grudnia 24, 05:30

Hey wszystkim, moja refleksja na ten temat jest taka, mimo, że bardzo dobrze wspominam czas spędzony na forum, sporo się tu dowiedziałem, powstało tu wiele ciekawych tematów, dyskusji, artykułów od innych użytkowników, sam również coś tu dołożyłem, wiele razy zarywałem nocki, albo poświęcałem inne rzeczy na to żeby tu coś napisać, podyskutować, pamiętam również kilka sprzeczek bo mogliśmy się nie zgadzać w pewnych kwestiach, to trochę żałuję, że nie byłem tu od początku, jak to niektórzy mówią w złotych latach Zelda Central. W latach jak to wszystko się tu formowało oraz rozkwitało. Nie widziałem początków Zelda Central, a teraz obserwuję jej schyłek. :20
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „OFF Topic”