1) Jak zostać Goronem Patriachą?? nawet jak mi to nic ma nie dawać, to nie daje mi to spokoju (głupio brzmi, ale lepiej tego nie ujmę)
2) 3 dnia na wieży (tej co ją budują) w South Clock town jest skrzyneczka..... wiem, że w najlepszym przypadku bedzier 100 rupeesów, ale <patrz punkt wyzej>
A tak poiza tym to witam, niektórzy moze mnie pamietają ze starego forum.... I kojarza z kilku "goscinnych" postów na nowym
2 pytania + witam
Moderator: Moderatorzy
2 pytania + witam
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?
Nie zostajesz nim ogólnie chyba że sam sobie wkręcisz ale to nie będzie miało wpływu na nic. Goron patriacha? Może patryjarcha Głowa kościoła? Lepiej weź się za poszukiwaniem maski Gandorfa
A przecież tam jest chyba z 50 rupi i 20 jest nad straganem przy schodach i 100 jest 3 dnia wieczorem w pokoju dla służby drugie tam nad strzelnicą i trzecia jest w tych podziemiach co się idzie do astrologa zaraz jak wchodzisz do podziemia po lewej za skultula zbombarduj sciane.
A przecież tam jest chyba z 50 rupi i 20 jest nad straganem przy schodach i 100 jest 3 dnia wieczorem w pokoju dla służby drugie tam nad strzelnicą i trzecia jest w tych podziemiach co się idzie do astrologa zaraz jak wchodzisz do podziemia po lewej za skultula zbombarduj sciane.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”