¤ Oceń avek poprzednika
Moderator: Moderatorzy
¤ Oceń avek poprzednika
Na pewnym forum znalazłem zabawę oceń avek poprzednika, czyli ocenianie avów innych osób.
Bardzo ale to bardzo proszę o nie robienie z tego nabijalni i mega offtopu tzw. pisania o tym jaki masz fajny syg.
Proszę o nie wpisywanie się jednych i tych samych osób np:Gangsta po nim chrono itd. wyjatkową sytuacją jest ożwywianie tematu wtedy user opisuje av wybranego przez siebie kogoś.
Możecie pisać o kolorach odbiciu psychologicznym byle było fajnie i śmiesznie.
<swego ava oceniać nie będę>
EDIT
W poscie dajemy też obrazek ocenianego avatarka, bo ludzie lubią zmieniać avatarki
Oceniamy avki w skali od 1 do 10 + krótki opis
Bardzo ale to bardzo proszę o nie robienie z tego nabijalni i mega offtopu tzw. pisania o tym jaki masz fajny syg.
Proszę o nie wpisywanie się jednych i tych samych osób np:Gangsta po nim chrono itd. wyjatkową sytuacją jest ożwywianie tematu wtedy user opisuje av wybranego przez siebie kogoś.
Możecie pisać o kolorach odbiciu psychologicznym byle było fajnie i śmiesznie.
<swego ava oceniać nie będę>
EDIT
W poscie dajemy też obrazek ocenianego avatarka, bo ludzie lubią zmieniać avatarki
Oceniamy avki w skali od 1 do 10 + krótki opis
Ostatnio zmieniony 19 marca 06, 13:13 przez Damta, łącznie zmieniany 2 razy.
ehh....... znów łatka do tej zabawy...... v.1.02 W poscie dajemy też obrazek ocenianego avatarka, bo ludzie lubią zmieniać avatarki
5, gdyż to w zasadzie "pospolity" i znajomy Mi (i chyba każdemu na tym forum xD ) znak, który widnieje na tarczy Linka.......
5, gdyż to w zasadzie "pospolity" i znajomy Mi (i chyba każdemu na tym forum xD ) znak, który widnieje na tarczy Linka.......
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 07, 15:05 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Damta pisze:Obrazek av z kimś z bronią w ręku i latarenką XD av pozatym mroczny tak jak forum i ocena 8+
tu żeś poleciał przyjrzyj się dobrze albo mi się wydaje że nie wiesz co to za postać i z jakiej gry tu mnie z bulwersowałeś :evil:
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno