Pomóżcie

Moderator: Moderatorzy

funditto
Kokiri
Kokiri

Pomóżcie

Postautor: funditto » 14 kwietnia 06, 12:38

Chyba tylko ja mam problemy z przejściem tej gry skoro nie ma tematu, w którym ktoś prosi o porady co jak przejść. lae wracając do tematu...Medli jest już na swoim miejscu. Teraz mam płynąć na Wind Temple tylko, że tak jest huragan który mnie odpycha w strone lądu. Szukałem na necie i wiem, że musze znaleźć jakieś buty tylko, że kompletnie nie wiem gdzie ich szukać...

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 kwietnia 06, 14:20

Są dwie wyspy takie na jedna lodowa a druga ognista. I chyba na lodowej są te buty właśnie. Lodowa chyba jest jakos na wschod od Outset Island czyli twojej rodzinnej wyspy a ognista na poludnie od Dragon Roost Island. Na ognistej nie pamietam co jest. Ale musisz byc na obu zeby przejsc gre. Nie wiem czy dobrze mowie. Niech mnie ktos poprawi lepiej.
Co jest kurde?

funditto
Kokiri
Kokiri

Postautor: funditto » 14 kwietnia 06, 16:18

Dobra dzięki pewnie będzie to na lodowe, bo tam jeszcze nie byłem a na ognistej były te branzolety dzięki którym moge podnosić wielkie posągi i je rozwalać. Zaraz sprawdze tą lodową wyspę, jeszcze raz dzięki.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 kwietnia 06, 19:09

O wlasnie te branzolety. Zapomnialem co tam jest.
Co jest kurde?

Sn@jk

Postautor: Sn@jk » 19 kwietnia 06, 21:32

To ja się dołączę do tematu.

Jestem w Earth Temple i na samym początku są takie 2 kolumny z przyciskami. Na żadna się nie mogę dostać, ale, od czego jest Medi. Comand melody i jak ją latam to przełączam jeden a potem drugi przycisk i nic. Drzwi się nie otwierają :? . Co mam zrobić? Ja cały czas stoję na tych schodach i gram tą melodyjkę a nią latam tak dla ścisłości.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 19 kwietnia 06, 21:54

Ja teraz nie pomoge bo przelazlem dopiero Tower of the Gods i zdobylem Master Sworda. Jak bede w Earth Teample to sobie moze przypomne o co tam biega to moze pomoge.
Co jest kurde?

funditto
Kokiri
Kokiri

Postautor: funditto » 19 kwietnia 06, 23:11

A więc tak na jednym przycisku stajesz Medii, a na drugim Linkiem

Sn@jk

Postautor: Sn@jk » 20 kwietnia 06, 16:31

Napisałem że nie moge się do żadnego dostać. Chyba że ja latać tym liściem nie umiem :? . Bo może da sie dolecieć, ale mi sie nie udaje, więc chyba jakoś inaczej powinno być :?

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 20 kwietnia 06, 16:37

Podnies Medli i skocz w strone filaru to polecisz i chyba wyladujesz na nim a jak juz bedziesz na nim to wtedy wciel sie w Medli i polec na drugi. Chyba tak to powinno byc ale nie pamietam.
Co jest kurde?

Sn@jk

Postautor: Sn@jk » 20 kwietnia 06, 21:07

Dzięki za ostatnią radę. Pomogło. Wreście będe mógł przejśc tą grę :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 20 kwietnia 06, 22:44

No to sie ciesze ze pomoglem i ze skojarzylem ocb. Powodzenia w przechodzeniu. :D
Co jest kurde?

funditto
Kokiri
Kokiri

Postautor: funditto » 2 maja 06, 23:31

Mam kolejny problem, co prawda w głównym queście sobei radze, ale zastanawiam się czy w Wind Wakerze istnieje możliwość zaznaczenia na mapie wysp, bo ja mam tylko te główne lokacje, a wyspy na których byłem dalej są jako "unexploiled territory" czy jakoś tak( nie moge teraz sprawdzić). Jeśli wiecie jak można to zrobić to proszę o pomoc...

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 maja 06, 02:28

A w ogóle gadasz z tą rybą co Ci uzupełnia mapy? Jak masz tą przynętę pomarańczową taką to jak widzisz rybę skaczącą to podpływasz i rzucasz przynętę i ryba uzupełni Ci kwadrat na którym jesteś.
Co jest kurde?

funditto
Kokiri
Kokiri

Postautor: funditto » 3 maja 06, 08:24

A tą przynętę gdzie mam zdobyć ??

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 3 maja 06, 12:48

Od Beedla mozesz kupic (ten typ co plywa łódką swoją po wielu miejscach na morzu. Pływa przy wszystkich większych, ważniejszych wyspach np. Outset Island, Windfall Island.
Co jest kurde?

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”