Najlepsza i najpopolarniejsza Seria Gier na konsole
Moderator: Moderatorzy
Najlepsza i najpopolarniejsza Seria Gier na konsole
Jaka seria gier waszym zdaniem jest najlepsza??Głosujcie
UWAGA!!
Ilośc miejsc w ankiecie jest ograniczona,zapodałem kilka z popularniejszych,a tym samym jednych z najbardziej cenionych serii gier.Nie wybierałemtych serii które podobały mi sie,ale raczej wybrałem serie gier które zyskały popularnosc w swiecie gier,na podstawie róznego rodzaju stron o grach video,rankingów w tym najpopularniejszego na swiecie (www.gamerankings.com) i róznych for duskusyjnych na jakie trafiłem.Dlatego nie miejcie pretensji,ze brakuje wam tu jakies popularnej serii,bo po pierwsze brak miejsca w ankiecie mi to uniemożliwił,a po drugie sugerowałem sie danymi kryteriami,opiniami itp
UWAGA!!
Ilośc miejsc w ankiecie jest ograniczona,zapodałem kilka z popularniejszych,a tym samym jednych z najbardziej cenionych serii gier.Nie wybierałemtych serii które podobały mi sie,ale raczej wybrałem serie gier które zyskały popularnosc w swiecie gier,na podstawie róznego rodzaju stron o grach video,rankingów w tym najpopularniejszego na swiecie (www.gamerankings.com) i róznych for duskusyjnych na jakie trafiłem.Dlatego nie miejcie pretensji,ze brakuje wam tu jakies popularnej serii,bo po pierwsze brak miejsca w ankiecie mi to uniemożliwił,a po drugie sugerowałem sie danymi kryteriami,opiniami itp
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 06, 16:23 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Dark Shadow
- Zora
-
- Kokiri
Moje podejście jest bliskie do Shadowa.Serria resident Evil jak i The legend of Zelda to zdecydowanie najlepsze sposrod wymienionych .Jednak z wiekszym nachyleniem traltuje Zelde gdyz zaczolem grac w wieku 8 lat a RE interesuje sie od roku z kawalkiem.Dlatego tez mam podwojny problem z cierpliwościa .Czekanie na najnowsza Zelde jak i RE5 jest coraz trudniejsze ;(......ale jakos sie trzymam
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.
Sam również głosowałem na Serie LoZ-przywyczajenie
Xono nie moge sie raczej zgodzic z tym,ze tylko i wyłacznie seria Re i LoZ sa najlepsze sporód wymieonych to tylko twoje zdanie.Wszystkie serie jakie są wymienione w ankiecie sa równie silne kazdemu sie inna seria podoba to kwestia gusti nic dziwnego ze na forum ZC seria Zelda rządzi gdybym zrobił ankiete na forum MGs pewnie MGS byłby górą.Każda z powyzszych serii jest sama w sobie najlepsza i zdecydowanie te serie sa jednymi z najbardziej cenionych gier na świecie.Ankieta ma za zadanie wydać osąd jak seria jest najlepsza naszym zdaniem i ma pokazac jak wiele osób ceni sobie ją najbardziej
Xono nie moge sie raczej zgodzic z tym,ze tylko i wyłacznie seria Re i LoZ sa najlepsze sporód wymieonych to tylko twoje zdanie.Wszystkie serie jakie są wymienione w ankiecie sa równie silne kazdemu sie inna seria podoba to kwestia gusti nic dziwnego ze na forum ZC seria Zelda rządzi gdybym zrobił ankiete na forum MGs pewnie MGS byłby górą.Każda z powyzszych serii jest sama w sobie najlepsza i zdecydowanie te serie sa jednymi z najbardziej cenionych gier na świecie.Ankieta ma za zadanie wydać osąd jak seria jest najlepsza naszym zdaniem i ma pokazac jak wiele osób ceni sobie ją najbardziej
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Niech będzie głos na Zelde, ale zagłosowałbym również na serię MGS i SC.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin