jak łowić duze ryby?
Moderator: Moderatorzy
jak łowić duze ryby?
gdy jestem dorosłyn linkiem to wchodze na staw kupuję wędkę i zaczynam łowić zawsze gdy spławik jest przy dużej rybie to podpływa mała i co zamiastduzej to wyciągam małą!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Chłopie co ty masz za problemy.Wystarczy,ze poszukasz w stawie rybnym tonącą przynętę,pochodz z drugiej strony stawu,tam gdzie wypływa taka mała rzeczka ,pochodz tam przy brzegu,albo przy tym drzewie ktorego czubek wystaje na powierzchnie,przewaznie zawsze tam znajdowałem ta przynęte,ogoolnie przeszukaj cały staw,a napewno znajdziesz.Dzikei niej bedzie mógł łowic duze ryby zmniejsza obawa ze sie zerwią
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Dark Shadow
- Zora
Gangsta pisze:Chłopie co ty masz za problemy.Wystarczy,ze poszukasz w stawie rybnym tonącą przynętę,pochodz z drugiej strony stawu,tam gdzie wypływa taka mała rzeczka ,pochodz tam przy brzegu,albo przy tym drzewie ktorego czubek wystaje na powierzchnie,przewaznie zawsze tam znajdowałem ta przynęte,ogoolnie przeszukaj cały staw,a napewno znajdziesz.Dzikei niej bedzie mógł łowic duze ryby zmniejsza obawa ze sie zerwią
WTF? Ja nigdy tego nie znalazlem a szukalem kiedys ze 3godziny ∞ oO
amadis pisze:WTF? Ja nigdy tego nie znalazlem a szukalem kiedys ze 3godziny ∞ oO
Amadis ja równierz nie znalazłem ale tylko na emulatorze. Najwidoczniej rzecz do znalezienia tylko na konsoli.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Na konsoli przewaznie tonąca przynęta znajdowała sie z drugiej strony stawu(Od wejscia) przy tej rzeczce.Na Emu tez znalazłem przewaznei bywała na ty kawałku drzewa w stawie który wystawał ponad powierzchnie,choc nie zawsze bywała ta dodatkowa przynęta.Chyba z 3-4 razy przeszłem na emu Oot jakos tak chyba juz nie pamietram dokładnie,to zaledwie 2 razy akurat ta przyneta była,czasem bywało ze przeszukałem cały staw i jej nie było,wiec cos w tym jest
13? Przecież złota od 15 jest! I ja równierz bez tego łowiłem na emulu.
Redaktor www.retroage.net
- Link-Cristiano
- Kokiri
Link-Cristiano pisze:ja nawet bez tonacej przynety zlapalem duza rybe:D nie jest to trudne.... przynajmniej dla mnie bo gralem w Matt Hayes Fishing adventurs wiec wiem cos o lowieniu...
Inna gra nie robi Cie wcale specjalista w łowieniu w OoT,moze pojecie lepsze,ale to nie koniecznie musi sie odzwierciedlac w innej grze.Moje zdanie takie praktyka czyni mistrza.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”