Drug masz linka:
http://forums.nintendo.com/nintendo/boa ... d.id=zelda
drug pisze:dark link to bedzie problem zeby go zloic bez uzywania din's fire chociaz trafilem go kilka razy
Dark linka pokonac bez uzywania din's fire'a( pol.dins fajera :mrgreen: ),powiem Ci tyle łatwo nie bedzie,ale zanowu arcy trudno tez nie.Napewno se poradzisz
drug pisze:ej powiedzcie mi co mam zrobic kiedy w pewnych miejscach wrozka zmienia kolor na zielony i podlatuje do podlogi\ziemi i lata nad jednym miejscem dopoki ja znajduje sie w jego poblizu ?
W niektórych tego typu miejscach trzeba zagrac do starach na wróble i on powinie Cie na dane miejsce gdzie navi swieci na zielono przeniesc,a czasem w nie ktorych miejscach poprostu da sie cuz zrobic np: zagrac jaką piosenke np:kołysanke zeldy ktora czesto sie uzywa w grze
drug pisze:ej zagralem w takim miejscu na polu hyrule piesn burz i wyleciala wrozka ta mala tylko ze jakas inna i odnowila mi energie ale bajer nie wiedzialem o tym
Zapewne chodzi Ci o takie rózowe male wrozki podobne do navi tyle tylko ze maja inny kolor.Odnawiaja cała energie,a gdy np: zginiesz to ona(gdy ja posiadasz) ozywi cie,a tym samym odnowi Ci cała energie.Mozna je zdoby w fontannach np: gdy wychdzisz z lost woods i idziesz w strone swiatyni lasu przez ten labirent,z drugiej strony mozesz wejsc na drabine i tam pozniej jest taka dziura i tam sie je zdobywa,poza tym idzie je kupic w sklepie (np:rynek,kakariko) muisz miec pusta butelke,zeby móc ją miec.Zagraj piesn burz na takim kamyku obok wyschnietego stawu przy spirite temple,wtedy staw sie napełni i wyleci z nich mnostwo tych małych wróżek.O to Ci chodzi chyba