Największy sekret.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 1 listopada 05, 19:11

Ja nawet nie wiedziałem, że ożna go pokonać din's firem :) .
P.S.A trzeci sposób? :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 1 listopada 05, 20:37

Ja tam go wolałem z miecza zabić.Wkońcu chciałem zobaczyć czy on naprawde jest tak dobry jak ja :D
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 2 listopada 05, 10:40

Ale zaraz, zaraz...przecież po świątyni wody nie mozna mieć lupy prawdy...dopiero po świątyni ognia :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 2 listopada 05, 10:52

Można tylko trzeba chcieć.Ja ją miałem chyba po Świątyni Lasu.Wystarczy wleść do studnii.
zysza.nl

&

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 2 listopada 05, 16:13

:shock: :shock: Ja ją zdobyłem dopiero po ogniowym temple :shock: :shock: Nieźle Ali :mrgreen:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 2 listopada 05, 18:57

dark link to bedzie problem zeby go zloic bez uzywania din's fire chociaz trafilem go kilka razy
Gangsta masz link na to forum ? bo ja kiedys na jakims bylem ale ic nie znalazlem :(

[ Dodano: Sro 02 Lis, 2005 ]
ej powiedzcie mi co mam zrobic kiedy w pewnych miejscach wrozka zmienia kolor na zielony i podlatuje do podlogi\ziemi i lata nad jednym miejscem dopoki ja znajduje sie w jego poblizu ?

ej zagralem w takim miejscu na polu hyrule piesn burz i wyleciala wrozka ta mala tylko ze jakas inna i odnowila mi energie :D ale bajer nie wiedzialem o tym

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 2 listopada 05, 21:17

Drug masz linka:
http://forums.nintendo.com/nintendo/boa ... d.id=zelda

drug pisze:dark link to bedzie problem zeby go zloic bez uzywania din's fire chociaz trafilem go kilka razy

Dark linka pokonac bez uzywania din's fire'a( pol.dins fajera :mrgreen: ),powiem Ci tyle łatwo nie bedzie,ale zanowu arcy trudno tez nie.Napewno se poradzisz :wink:

drug pisze:ej powiedzcie mi co mam zrobic kiedy w pewnych miejscach wrozka zmienia kolor na zielony i podlatuje do podlogi\ziemi i lata nad jednym miejscem dopoki ja znajduje sie w jego poblizu ?

W niektórych tego typu miejscach trzeba zagrac do starach na wróble i on powinie Cie na dane miejsce gdzie navi swieci na zielono przeniesc,a czasem w nie ktorych miejscach poprostu da sie cuz zrobic np: zagrac jaką piosenke np:kołysanke zeldy ktora czesto sie uzywa w grze

drug pisze:ej zagralem w takim miejscu na polu hyrule piesn burz i wyleciala wrozka ta mala tylko ze jakas inna i odnowila mi energie ale bajer nie wiedzialem o tym

Zapewne chodzi Ci o takie rózowe male wrozki podobne do navi tyle tylko ze maja inny kolor.Odnawiaja cała energie,a gdy np: zginiesz to ona(gdy ja posiadasz) ozywi cie,a tym samym odnowi Ci cała energie.Mozna je zdoby w fontannach np: gdy wychdzisz z lost woods i idziesz w strone swiatyni lasu przez ten labirent,z drugiej strony mozesz wejsc na drabine i tam pozniej jest taka dziura i tam sie je zdobywa,poza tym idzie je kupic w sklepie (np:rynek,kakariko) muisz miec pusta butelke,zeby móc ją miec.Zagraj piesn burz na takim kamyku obok wyschnietego stawu przy spirite temple,wtedy staw sie napełni i wyleci z nich mnostwo tych małych wróżek.O to Ci chodzi chyba :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 2 listopada 05, 21:45

one wygladaja zupelnie innaczej nie maja skrzydelek tylko to sa takie wieksze rozowe kulki itez odnawiaja energie chyba nie jestenm pewien bo mialem wtedy cala ale tak mi sie wydaje i miejscem w ktorym mozna spotkac jedna z nich jest taka wysepka w kacie kolo wejscia ktorym pozniej idzie sie do Zor tam w kacie jaest taka wysepka i kiedy wrozka podleci do zsiemi trzeba stanac w tym miejscu i zagrac piesn burz wtedy wyleci wrozka ...... no i wlasnie wszyscy juz wiedza o co chodzi

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 3 listopada 05, 16:02

Fajnie, nie zwracałem nigdy uwagi na to jaki kolor ma Fairy, a tu widać każda ma inne możliwości.
drug pisze: Ja ją zdobyłem dopiero po ogniowym temple Nieźle Ali

Poprostu z kolegą przechodziliśmy OoT bez solucji i nie wiedzieliśmy co trzeba zrobić :D To się chodziło i szukało. Tak samo najpierw przeszliśmy świątynie piasku, a potem ognia :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 3 listopada 05, 16:29

No i gites ja przechodziłem sam OoT :wink: Przy okazji ten cytat co zaznaczyles napisal Mr.M,a nie drug :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 3 listopada 05, 18:53

Gangsta pisze:Przy okazji ten cytat co zaznaczyles napisal Mr.M,a nie drug :wink:

Właśnie....To ja powiedziałem :mrgreen: Ja tak robilem w OOS :wink: W ok 3 świątyni zdobyłem klejnoty(2/4) potrzebne w 6lv. :mrgreen:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 3 listopada 05, 21:24

To najwidoczniej jakiś błąd jportalu.Bo dałem żeby cytował ciebie a wpisał Drug :d
zysza.nl

&

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 3 listopada 05, 21:32

Ali pisze:To najwidoczniej jakiś błąd jportalu.Bo dałem żeby cytował ciebie a wpisał Drug :d

Mi tez tak kilka razy sie zdarzyło :mrgreen:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 3 listopada 05, 21:56

O tych kulkach to wiedziałem dawno. A ja to zawsze dark Linka pokonywałem bez Din fajera... nawet nie wiedziałem że go idzie din fajerem pokonać xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 4 listopada 05, 08:41

Ja to go zawsze waliłem z młota :mrgreen: i spoko :mrgreen:

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”