LoZ: FSA podobne do Minish Cap czy A link to the past?

Moderator: Moderatorzy

ko1n87
Goron
Goron

LoZ: FSA podobne do Minish Cap czy A link to the past?

Postautor: ko1n87 » 24 listopada 07, 15:09

Mam takie pytanie i chcialbym zebyscie rozwazyli przy odpowiedzi rozne aspekty powodu dla jakiego odpowiedzieliscie tak a nie inaczej..
nie gralem jeszcze w te gre,napiszcie jaka jest :?:
---
Zbanowany
---

[Mr.M]

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 24 listopada 07, 17:40

Jak dla mnie to jest podobne do MC... A nawet jego kontynuacja. Mówię tak, ponieważ od razu na początku pojawia się Vaati i to w ostatniej formie. No i ten miecz (nie pamiętam jak się nazywa, miecz żywiołów :P :?: ) jest właśnie taki sam, jak w MC.
Obrazek

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 24 listopada 07, 17:45

A nawet jego kontynuacja. Mówię tak, ponieważ od razu na początku pojawia się Vaati i to w ostatniej formie. No i ten miecz (nie pamiętam jak się nazywa, miecz żywiołów :P :?: ) jest właśnie taki sam, jak w MC.

Nie bardzo. Ten miecz to legendarny Four Sword, ktory trzyma pieczec nad zlym magiem Vaatim (ja na jego ostatnia forme mowie Guufu... xD'), a jak wiemy w Minish Cap Vaati wraca do normalnosci i do swojego swiata. Prawdopodobnie (nie wiem, nie gralam) jest powiedziane, ze Guufu siedzi juz sobie zaklety przez dobre pare lat o ile nie pareset.
Poza tym, Four Sword zmienia Linka w czterech, a w MC robilismy sobie klony na swiecacych kafelkach o___O'

Moze rownie dobrze byc podobne do ALttP, bo w obu trzeba uratowac 7 dziewic.

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 23 stycznia 08, 00:05

tak a poza tym to gra 4 osobowa więc potrzebni są poza tobą 3 gracze :( szkoda bo bym se pograł :(
Evil Man ]:->

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 23 stycznia 08, 09:56

Można we dwóch grać, wystarczy że masz Cable Link do GBA i dwie dyskietki tej Zeldy ( FS )
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 23 stycznia 08, 11:05

W wersje Four Swords Adventures mozna grac w jedna osobe, ale watpie by bylo to tak zabawne jak granie z kims kolo siebie. Ah, musze to kiedys kupic...

Um, juz kiedys mialam o to spytac, ale mi sie nie chcialo, a skoro juz tutaj jestem, to mysle, ze przydalo by sie. Troche glupie pytanie, ale coz... Czy mozna grac w FSA (NGC) bez GameBoya? (mnie sie wydaje, ze tak, ale wolalabym sie upewnic x'D )

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 23 stycznia 08, 12:56

Oczywiście, że można GBA jest tylko po to aby grać w więcej graczy, 1 player pad od GC, a kolejni GBA, inaczej nie można grać w multi-player :(
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 23 stycznia 08, 17:01

a jak mam GBA to jak go podłączyć do konsoli (i czy da się do Wii? :P ) ?
I btw. trzeba mieć Four Sword na GBA ?
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 stycznia 08, 18:00

Mr.M pisze:a jak mam GBA to jak go podłączyć do konsoli ?

Banalne, musisz mieć: GameBoy Advance Cable jedną końcówkę wpinasz do GBA, a drugą do GC jako joypad.

Mr.M pisze:(i czy da się do Wii? )

Da się, przecież można podłączyć do Wii joypad z GC.

Mr.M pisze:I btw. trzeba mieć Four Sword na GBA ?

Jeśli chcesz grać w FSA na GC to nie trzeba. :P
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 23 stycznia 08, 19:39

Mr.M pisze:a jak mam GBA to jak go podłączyć do konsoli (i czy da się do Wii? :P ) ?
I btw. trzeba mieć Four Sword na GBA ?

Nie, Zelda FS się różni od FSA, w ogóle jest wszytko inne, cała gra inna, FS jest na GBA, a FSA na NGC i to ze sobą nic nie ma wspólnego, tylko system gry ;)

Awatar użytkownika
Devil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Devil » 24 stycznia 08, 21:06

heh ! mnie nie stać na GBA a tym bardziej na dyskietkę z grą gram na emu GBA i mam pytanko jak można grać w 1 osobe ??? :shock: :o
Evil Man ]:->

Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 25 stycznia 08, 12:26

Devil pisze:heh ! mnie nie stać na GBA a tym bardziej na dyskietkę z grą gram na emu GBA i mam pytanko jak można grać w 1 osobe ??? :shock: :o

Nie chwal się na czym grasz, bo możesz dostać warna za takie coś... a w 1 osobę nie da się grać, bo ta gra jest wyłącznie multi-player'em

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 25 stycznia 08, 19:00

Boryn - napisał, że gra na emu i nie może dostać, tylko dostanie warna :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 25 stycznia 08, 21:27

Mr.M, Jesteś trochę za bardzo groźny mod, mogliśmy mu dać warn słownego, bądź +1 Trochę za surowy jesteś :P

hitex
Goron
Goron

Postautor: hitex » 26 stycznia 08, 18:41

Przeszedlem FSA,MC i gram w AlttP, więc powiem tak;
Minish Cap/AlttP
Pod względem graficznym: <1> <0>
Fabuła - <0,5> <0>
btw.
Wondercrow pisze:Moze rownie dobrze byc podobne do ALttP, bo w obu trzeba uratowac 7 dziewic.

Jeśli orientujesz sie troche w anielskim to maiden znaczy dziewica a sage znaczy mędrzec ;P
a byla tam mowa o medrcach ^^

Wróć do „Legend of Zelda: Four Swords Adventures”