LoZ: FSA podobne do Minish Cap czy A link to the past?
Moderator: Moderatorzy
LoZ: FSA podobne do Minish Cap czy A link to the past?
Mam takie pytanie i chcialbym zebyscie rozwazyli przy odpowiedzi rozne aspekty powodu dla jakiego odpowiedzieliscie tak a nie inaczej..
nie gralem jeszcze w te gre,napiszcie jaka jest
nie gralem jeszcze w te gre,napiszcie jaka jest
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---
[Mr.M]
-
- Zora
A nawet jego kontynuacja. Mówię tak, ponieważ od razu na początku pojawia się Vaati i to w ostatniej formie. No i ten miecz (nie pamiętam jak się nazywa, miecz żywiołów ) jest właśnie taki sam, jak w MC.
Nie bardzo. Ten miecz to legendarny Four Sword, ktory trzyma pieczec nad zlym magiem Vaatim (ja na jego ostatnia forme mowie Guufu... xD'), a jak wiemy w Minish Cap Vaati wraca do normalnosci i do swojego swiata. Prawdopodobnie (nie wiem, nie gralam) jest powiedziane, ze Guufu siedzi juz sobie zaklety przez dobre pare lat o ile nie pareset.
Poza tym, Four Sword zmienia Linka w czterech, a w MC robilismy sobie klony na swiecacych kafelkach o___O'
Moze rownie dobrze byc podobne do ALttP, bo w obu trzeba uratowac 7 dziewic.
-
- Zora
W wersje Four Swords Adventures mozna grac w jedna osobe, ale watpie by bylo to tak zabawne jak granie z kims kolo siebie. Ah, musze to kiedys kupic...
Um, juz kiedys mialam o to spytac, ale mi sie nie chcialo, a skoro juz tutaj jestem, to mysle, ze przydalo by sie. Troche glupie pytanie, ale coz... Czy mozna grac w FSA (NGC) bez GameBoya? (mnie sie wydaje, ze tak, ale wolalabym sie upewnic x'D )
Um, juz kiedys mialam o to spytac, ale mi sie nie chcialo, a skoro juz tutaj jestem, to mysle, ze przydalo by sie. Troche glupie pytanie, ale coz... Czy mozna grac w FSA (NGC) bez GameBoya? (mnie sie wydaje, ze tak, ale wolalabym sie upewnic x'D )
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mr.M pisze:a jak mam GBA to jak go podłączyć do konsoli ?
Banalne, musisz mieć: GameBoy Advance Cable jedną końcówkę wpinasz do GBA, a drugą do GC jako joypad.
Mr.M pisze:(i czy da się do Wii? )
Da się, przecież można podłączyć do Wii joypad z GC.
Mr.M pisze:I btw. trzeba mieć Four Sword na GBA ?
Jeśli chcesz grać w FSA na GC to nie trzeba.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Przeszedlem FSA,MC i gram w AlttP, więc powiem tak;
Minish Cap/AlttP
Pod względem graficznym: <1> <0>
Fabuła - <0,5> <0>
btw.
Jeśli orientujesz sie troche w anielskim to maiden znaczy dziewica a sage znaczy mędrzec ;P
a byla tam mowa o medrcach ^^
Minish Cap/AlttP
Pod względem graficznym: <1> <0>
Fabuła - <0,5> <0>
btw.
Wondercrow pisze:Moze rownie dobrze byc podobne do ALttP, bo w obu trzeba uratowac 7 dziewic.
Jeśli orientujesz sie troche w anielskim to maiden znaczy dziewica a sage znaczy mędrzec ;P
a byla tam mowa o medrcach ^^
Wróć do „Legend of Zelda: Four Swords Adventures”