HELP CENTER (TP)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 5 czerwca 08, 09:42

Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanko: jest więcej niż jedna butelka? Jeśli tak to z wielką chęcią dowiem się jak je zdobyć.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 czerwca 08, 12:21

Jest napisane na stronie, bo sam opisywałem...:
http://zelda.com.pl/readarticle.php?article_id=123
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 5 czerwca 08, 14:17

Dziękuję. Znowu mam problem. Spotykam się z kolesiem, który ma oswojonego złotego kuraka (w Faroon Woods). Biorę kuraka i wlatuje do Sacred Groove. Gonię Skull Kida, pokonuję go. On otwiera mi przejście. Wchodzę popycham skrzynkę, okazuję się, że jestem koło miejsca gdzie był Master Sword. I... oczywiście nie wiem co robić. Przekopałem(dosłownie)całą okolicę i nic. Pomocy.

Jeszcze jedno. Na jednym filmiku widziałem, że pojemność worka strzały(zapniałem jak to się nazywa)wynosiła 60 jak zdobyć taki worek na strzały?
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 08, 14:34 przez Sys, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 5 czerwca 08, 14:33

idź do podestu, gdzie był Master Sword i wciśnij go tam spowrotem (na szczęście go nie zostawiasz, więc sie nie martw). Potem chyba powinno sie wyjaśnić.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 5 czerwca 08, 15:13

Sys pisze:Jeszcze jedno. Na jednym filmiku widziałem, że pojemność worka strzały(zapniałem jak to się nazywa)wynosiła 60 jak zdobyć taki worek na strzały?

Po zdobyciu Clawshot'a idź do namiotu w Castle Town. Zalicz tam STAR-Game. Jak zaliczysz grę dostaniesz Bigger Quiver na 60 strzał. Potem przyjdź tam z powrotem, ale już z Double Clawshot'em. Zalicz grę i dostaniesz Giant Quiver na max 100 strzał.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 27 września 08, 09:23

Witam.Mam tym razem problem w Forest Temple.Ma przeskakiwać z platformy na platforme,czy jakoś tak....No ale nie doskakuje do kolejnej a gdy spadam to mnie glut połyka .. oto opis solucji:

"Idź prosto, wejdź na schody, przeskakuj pomiędzy platformami. Idź prosto do drzwi otwórz je (małpa zaczeka na ciebie) i idź nadal prosto do kolejnych. Za drzwiami znajdziesz skrzynię a w niej klucz."
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 28 września 08, 14:27

Musisz wrzucić do nich bombe. Poszukaj ich są niedaleko (takie stworzenia na nogach). Uderz w nie mieczem, a one zamienią się w bombe..
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 28 września 08, 17:24

Już to dawno zrobiłem :) Już przeszedłem Goron mines nawet.Teraz muszę szukać 3-ciej świątyni.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

zbyszko
Kokiri
Kokiri

Moze...

Postautor: zbyszko » 23 marca 09, 13:39

Wie ktos gdzie mam zlowic ta czerwona rybe :-x

[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 ]
Mada12 pisze:Juz tak ci sie spieszy do nieba pojsc? Jak nie grzeszyles to pojdziesz ;D
A tak na serio to idz do Kakariko i tam w domu indianina wejdz do dziury, tam sie dowiesz co i jak (chyba). Niewiem czy w tedy goroni ci powiedza o ukrytej wiosce sheikanow. Jeden zostanie wyslany by rozwalic skaly (niedaleko wejscia jest serce, spinnerem :D).Wchodzisz do wioski (dziki zachod...). Rozwlisz 20 moblinow wizjerem+strzalay. Babeczce pokazesz dominion roda (a, w wiosce jest howling ston, ale wroc i zawyj, jak wypelnisz cala misje co do wyslania cie w niebo. Kurak tez poprosi cie o minigre). Wrcasz to dziury w Kakariko. Potem zbierasz kawalki ksiazki tam, gdzie to jest zaznaczone na mapie. Znow dziura. odnajdujesz ArMaTe. Pare razy gadasz z okularnikiem. Gdzy Midna bedzie nad armata to ja przenosisz nad Lake Hylia. Grubemu klaunowi placsz 300 rupii i ta daaa...

wszystko jest ok tylko nie mam w domu indianina dziurze zadnych kawalkow ksiazki.. gdzie ich szukac ??

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 3 kwietnia 09, 17:08

są pod tymi statuami sów w Hyrule (powinny być na mapce zaznaczone). jak masz dominion roda to bez problemu je przesuniesz. pogadanie z Chadem powinno też pomóc :P

Awatar użytkownika
Emeraldy
Kokiri
Kokiri

Postautor: Emeraldy » 9 maja 09, 21:55

w palace of twilight są te czarne stwory które się nawzajem ożywiają (te które jak się "zdobywało" portal wyskakiwały z nieba/przyszłego portalu) problem w tym że zapomniałem jak je pokonać. Wiem ze to śmieszne ale grałem ostatnio jakieś 4 miechy temu :gafa:(gram na wii)

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 10 maja 09, 09:23

Z tego co pamiętam zmieniasz sie wilka .. Coś tam przytrzymujesz i Wilk robi specjalny atak niszczący kilku naraz ... Więc musisz ich zbliżyć do ciebie i zabić za jednym razem.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 10 maja 09, 22:13

Przytrzymaj guzik B ( no, ten z tyłu WiiLota ). Jak czarne koło obejmie wszystkie potwory to puść guzik :P.

Awatar użytkownika
Emeraldy
Kokiri
Kokiri

Postautor: Emeraldy » 10 maja 09, 22:37

dzięki poradziłem sobie a myślałem ze próbowałem wszystkie przyciski xd
(Jeszcze hyrule castle zostało do przejścia :) )

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 27 maja 09, 19:12

Jak pokonać Ganondorfa wszystkie formy i kim łatwiej walczyć Wilkiem czy Linkiem.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”