Ale warto wiedziec że sa psy które nie uczulają, np taki York, ale kto chce trzymac w domu małe kudłatego kurdupla, który szzceka jakby mu odon z tyłka wyrywano...
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
Hahaaaa!!!! Może i nie uwierzycie, ale ja mam aktualnie 6 kotów, 3 psy, 2 papugi, 2 jaszczurki, 1 węża, 4 konie (nie w domu ) i rybki!!!!! Niestety, ale bym miał 9 kotów, gdyby w najbliższym czasie te 3 nie zginęły (obce koty zabiły). Po prostu istny zwierzyniec!!!! Jeżeli nie wierzycie to mógłbym porobić zdjęcia!!!
Ja miałem chomiczke Zuzie(Zdechła)Oraz rybke Fishu bojownika(R.I.P) Potem miałem chomika nikusia(R.I.P)A teraz mam Chomiczke Olimpie ale teraz muwię Ola .
a więc. ja miałem mnóstwo kotów nie pamiętam juz ile ale między innymi była gandzia, beton,karton,tygrys,i ostatni wafel ale wpadł pod koła auta jaki inne moje koty i takie różne dziwne imiona teraz jest świnka morska rozetka frytka pies filip,amor,nero a kiedys była swinka morska której imienia juz nie pamiętam i myszke miałem i pająka krzyzaka dokarmiałem na balkonie...aha i była kurka wiesiek z której wyrósł głupi kogut który co dzień przeskakuje za płot by wieczorkiem wrócić ( może boi się innych kur głupi ten kogut). to by było na tyle
www.karolinaszczesna.pl voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish
Loool troche teko dużo, tak nawaisem mówiac to tez dokarmiałam krzyżaka(gieniu), ale dziad gdzie sie schowal i jak go znalazłam to siem eee...zasuszył
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
Juz wiem czemu wiesiek skakał przez płot. Bał sie drugiego koguta! Teraz został sam wiesiek (tamtego zjedliśmy w postaci rosołu) i już nie skacze przez płot.