Wasze zwierzaczki :D
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ale warto wiedziec że sa psy które nie uczulają, np taki York, ale kto chce trzymac w domu małe kudłatego kurdupla, który szzceka jakby mu odon z tyłka wyrywano...
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Hahaaaa!!!! Może i nie uwierzycie, ale ja mam aktualnie 6 kotów, 3 psy, 2 papugi, 2 jaszczurki, 1 węża, 4 konie (nie w domu ) i rybki!!!!! Niestety, ale bym miał 9 kotów, gdyby w najbliższym czasie te 3 nie zginęły (obce koty zabiły). Po prostu istny zwierzyniec!!!! Jeżeli nie wierzycie to mógłbym porobić zdjęcia!!!
Homer pisze:Ja mam:
psa - Denis (drugi tydzień temu został zagryziony przez inne psy )
Chyba raczej dwa tygodnie temu
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
a więc. ja miałem mnóstwo kotów nie pamiętam juz ile ale między innymi była gandzia, beton,karton,tygrys,i ostatni wafel ale wpadł pod koła auta jaki inne moje koty i takie różne dziwne imiona teraz jest świnka morska rozetka frytka pies filip,amor,nero a kiedys była swinka morska której imienia juz nie pamiętam i myszke miałem i pająka krzyzaka dokarmiałem na balkonie...aha i była kurka wiesiek z której wyrósł głupi kogut który co dzień przeskakuje za płot by wieczorkiem wrócić ( może boi się innych kur głupi ten kogut). to by było na tyle
Loool troche teko dużo, tak nawaisem mówiac to tez dokarmiałam krzyżaka(gieniu), ale dziad gdzie sie schowal i jak go znalazłam to siem eee...zasuszył
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!