Postanowienia noworoczne na 2008
Moderator: Moderatorzy
Postanowienia noworoczne na 2008
No koledzy i kolezanki rok 2007 za pasem, a jakie macie postanowienia na nowy 2008 rok?
Ja na przyklad od nowego roku (wstyd sie przyznac ) mam zamiar ograniczyc (moze nawet zucic ) palenie (no co wolny kraj ) i co najwazniejsze troche wiecej sie uczyc, a mniej grac (no niestety kiedys trzeba ). Jakie sa wasze postanowienia?
Ja na przyklad od nowego roku (wstyd sie przyznac ) mam zamiar ograniczyc (moze nawet zucic ) palenie (no co wolny kraj ) i co najwazniejsze troche wiecej sie uczyc, a mniej grac (no niestety kiedys trzeba ). Jakie sa wasze postanowienia?
Postanowienia??
- Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
- Więcej ćwiczyć - Ech... To jest wstydliwe. Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać, a mięśni na rękach niewiele... Muszę się za siebie wziąć, bo inaczej będę miał sylwetkę Mario (chociaż niski nie jestem ). A co się wiąże z tym postanowieniem - mniej jeść...
- Nauczyć się rysować Ostatnio wyszukuję w internecie kursy rysowania, ćwiczę około dwie godziny dziennie, efekty są całkiem, całkiem, choć do nazywania siebie rysownikiem mi jeszcze daleko. Zobaczymy...
- Nauczyć się grać na gitarze - Praktycznie to samo co wyżej Od dawna mnie ten instrument fascynuje, a nie potrafię z niego wydobyć porządnego dźwięku. Chyba zacznę chodzić na korepetycje do kuzyna, który myśli już o graniu koncertów
- Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
- Więcej ćwiczyć - Ech... To jest wstydliwe. Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać, a mięśni na rękach niewiele... Muszę się za siebie wziąć, bo inaczej będę miał sylwetkę Mario (chociaż niski nie jestem ). A co się wiąże z tym postanowieniem - mniej jeść...
- Nauczyć się rysować Ostatnio wyszukuję w internecie kursy rysowania, ćwiczę około dwie godziny dziennie, efekty są całkiem, całkiem, choć do nazywania siebie rysownikiem mi jeszcze daleko. Zobaczymy...
- Nauczyć się grać na gitarze - Praktycznie to samo co wyżej Od dawna mnie ten instrument fascynuje, a nie potrafię z niego wydobyć porządnego dźwięku. Chyba zacznę chodzić na korepetycje do kuzyna, który myśli już o graniu koncertów
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
Wertyp pisze:- Więcej ćwiczyć - Ech... To jest wstydliwe. Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać, a mięśni na rękach niewiele... Muszę się za siebie wziąć, bo inaczej będę miał sylwetkę Mario (chociaż niski nie jestem ). A co się wiąże z tym postanowieniem - mniej jeść...
Oj, faktycznie sie zaniedbywałeś
Wertyp pisze:Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
Tak samo .
A moje to, aby mnie pić alkoholu, bo zbyt często mi się to zdarza
Wręcz przeciwnie ;p
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hehe, więcej ćwiczyć - przez ostatnie miesiące trochę się zasiedziałem przed konsolą itp.
Kondycja jest najważniejsza. ;p
EDIT:
Tak samo ja.
Kondycja jest najważniejsza. ;p
EDIT:
Wertyp pisze:Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
Tak samo ja.
Ostatnio zmieniony 3 stycznia 08, 21:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Słyszałem, że np. grając w boks na Wii przez godzinę można sporo kalorii spalić
Czy to prawda, nie wiem, ale można spróbować Przyjemne z pożytecznym
A może tak spróbować namówić rodziców na kupno Wii Fit? Kiedy to właściwie wyjdzie w Europie? xD
Whatever, jak zrobi się cieplej zaczynam uprawiać jogging
Czy to prawda, nie wiem, ale można spróbować Przyjemne z pożytecznym
A może tak spróbować namówić rodziców na kupno Wii Fit? Kiedy to właściwie wyjdzie w Europie? xD
Whatever, jak zrobi się cieplej zaczynam uprawiać jogging
~Burn the land and boil the sea
Wertyp pisze:- Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
Ja tak samo xD
Słyszałem, że np. grając w boks na Wii przez godzinę można sporo kalorii spalić
Nie wiem ale spocić to się nieźle można po godzinie xD
Postanowienia:
-Przejść SMG i LoZ na 100% (lol) xP
-Przyłożyć się do nauki ( Jest dobrze ale może być lepiej)
- master sword
- Goron
A ja zamierzam zacząć się uczyć gry na basie oraz przejść wszystkie Zeldy i MGS-y xD
Nie palę, więc nie mam co rzucać, a piję mało. Ćwiczyć? Phi, bo ja nie mam co robić w domu(no w sumie ostatnio, to nie mam, ale, jak kupię gitarę to to się zmieni ;>).
No i najważniejsze: znów zapuścić włosy^^
Jest jeszcze jedno, ale Wam nie powiem xD
Master Sword, przecież w gimnazjum jest łatwo. Ja sie boję o liceum, zwłaszcza, że wybiera się do klasy matematyczno-informatycznej;/
Nie palę, więc nie mam co rzucać, a piję mało. Ćwiczyć? Phi, bo ja nie mam co robić w domu(no w sumie ostatnio, to nie mam, ale, jak kupię gitarę to to się zmieni ;>).
No i najważniejsze: znów zapuścić włosy^^
Jest jeszcze jedno, ale Wam nie powiem xD
Master Sword, przecież w gimnazjum jest łatwo. Ja sie boję o liceum, zwłaszcza, że wybiera się do klasy matematyczno-informatycznej;/
Ostatnio zmieniony 8 stycznia 08, 19:07 przez Zero, łącznie zmieniany 1 raz.
8=============D