Happy New Year, everyone!
Rok 2008 powoli dogorywa, już wkrótce zastąpi go młokos znany jako 2009.
Pomyślałem, że wypadałoby z tego powodu założyc jakiś temacik, w którym moglibyśmy to i owo napisac, co myślimy o ubiegłym roku, jak i o jego nadchodzącym następcy.
Może to byc cokolwiek. Podsumowanie roku 2008, postanowienia noworoczne, rzeczy, na które czekacie w 2009... Co wam przyjdzie do głowy
Mi w tej chwili do głowy nie przychodzi nic, więc napiszę moje przemyślenia później. Resztę zostawiam wam, samotni wędrowcy przemierzający skostniałe pustkowia tego forum...
2008/2009
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hmm.. na razie nie wiem co napisać..
Może żeby forum było bardziej aktywne w nowym roku x]
Może żeby forum było bardziej aktywne w nowym roku x]
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Cóż... Rok 2008 był bardzo pomieszany. Sporo się w moim życiu wydarzyło - dużo dobrych rzeczy, tyleż samo złych. Mimo wszystko myślę, że będę go dobrze wspominał.
Co do 2009... Najbardziej czekam zdecydowanie na nową płytę U2 i ich koncert w Polsce. Jako oddany fan potnę się, jeśli mnie tam nie będzie
No i ja również mam nadzieję, że nasze forum odżyje. Żeby tak Nintendo wreszcie zauważyło Polskę na mapie
Co do 2009... Najbardziej czekam zdecydowanie na nową płytę U2 i ich koncert w Polsce. Jako oddany fan potnę się, jeśli mnie tam nie będzie
No i ja również mam nadzieję, że nasze forum odżyje. Żeby tak Nintendo wreszcie zauważyło Polskę na mapie
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
2008...ech, sobie gratuluje uwolnienia sie z toksycznej wiezi, reszte przemilczmy ;/
Tamten byl nudno-emo i ten bedzie taki sam. Nic sie raczej nie zmieni, niestety.
Wogole to nawet w tym roku nie czulam tego OMG NOWY ROK!1111 klimatu. Kolejny rok, kolejna masa takich samych dni.....szarych i pustych.
("GAWD", teraz naprawde brzmie jak rasowe emo ).
Forum to i ja wiekszej aktywnosci zycze xDD
Tamten byl nudno-emo i ten bedzie taki sam. Nic sie raczej nie zmieni, niestety.
Wogole to nawet w tym roku nie czulam tego OMG NOWY ROK!1111 klimatu. Kolejny rok, kolejna masa takich samych dni.....szarych i pustych.
("GAWD", teraz naprawde brzmie jak rasowe emo ).
Forum to i ja wiekszej aktywnosci zycze xDD
She's got everything I need, pharmacy keys
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ten rok był... Słaby. Mało przyjemności, zaś dużo nieprzyjemności, chyba najwięcej jak dotąd. Myślę, że teraz może być lepiej, ale czy będzie... Czas pokaże.
W tym roku, przeciwnie do poprzedniego, czułem klimat świąt i nowego roku. Co prawda nie przeżywałem sylwka tak właśnie supermegałałczadnowyrokomg, ale przynajmniej pobawiłem się trochę z dziewczyną i pierwszy raz potańczyłem z nią.
Deedlith_Anthy pisze:Wogole to nawet w tym roku nie czulam tego OMG NOWY ROK!1111 klimatu. Kolejny rok, kolejna masa takich samych dni.....szarych i pustych.
W tym roku, przeciwnie do poprzedniego, czułem klimat świąt i nowego roku. Co prawda nie przeżywałem sylwka tak właśnie supermegałałczadnowyrokomg, ale przynajmniej pobawiłem się trochę z dziewczyną i pierwszy raz potańczyłem z nią.
Hmm... trudno to ocenić Sporo zmian pozytywnych w życiu (zdrowszy styl odżywiania, życia, nowe, wspaniałe znajomości... Dużo by wymieniać ). Jednak... No, jakoś uleciała mi jakakolwiek ochota do grania, niezależnie w co (pomijając NDS, tu jest lepiej) ...
A szkoda
Ps. Wspominałem już, że sprzedaję Wii? ;s
A szkoda
Ps. Wspominałem już, że sprzedaję Wii? ;s