Postanowienia noworoczne na 2008

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postanowienia noworoczne na 2008

Postautor: Blizzard » 3 stycznia 08, 18:10

No koledzy i kolezanki rok 2007 za pasem, a jakie macie postanowienia na nowy 2008 rok?
Ja na przyklad od nowego roku (wstyd sie przyznac :gafa: ) mam zamiar ograniczyc (moze nawet zucic :wink: ) palenie (no co wolny kraj :roll: ) i co najwazniejsze troche wiecej sie uczyc, a mniej grac (no niestety kiedys trzeba :cry: :cry: :cry: ). Jakie sa wasze postanowienia?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 3 stycznia 08, 18:14

Więcej ćwiczyć. Minimum 3 treningi na tydzień+ basen 2 razy w tygodniu.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 3 stycznia 08, 18:14

Moje postanowienie to granie w PH.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 3 stycznia 08, 18:47

A moje to, aby mnie pić alkoholu, bo zbyt często mi się to zdarza :P
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 3 stycznia 08, 20:12

ganon pisze:Moje postanowienie to granie w PH.

ale postanowienie :D cos mi sie zdaje ze daleko z takimi postanowieniami nie zajedziesz :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 3 stycznia 08, 20:26

Postanowienia??
- Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.
- Więcej ćwiczyć - Ech... To jest wstydliwe. Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać, a mięśni na rękach niewiele... Muszę się za siebie wziąć, bo inaczej będę miał sylwetkę Mario (chociaż niski nie jestem ;) ). A co się wiąże z tym postanowieniem - mniej jeść...
- Nauczyć się rysować ;) Ostatnio wyszukuję w internecie kursy rysowania, ćwiczę około dwie godziny dziennie, efekty są całkiem, całkiem, choć do nazywania siebie rysownikiem mi jeszcze daleko. Zobaczymy...
- Nauczyć się grać na gitarze - Praktycznie to samo co wyżej :P Od dawna mnie ten instrument fascynuje, a nie potrafię z niego wydobyć porządnego dźwięku. Chyba zacznę chodzić na korepetycje do kuzyna, który myśli już o graniu koncertów ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 3 stycznia 08, 20:38

Wertyp pisze:- Więcej ćwiczyć - Ech... To jest wstydliwe. Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać, a mięśni na rękach niewiele... Muszę się za siebie wziąć, bo inaczej będę miał sylwetkę Mario (chociaż niski nie jestem ;) ). A co się wiąże z tym postanowieniem - mniej jeść...

Oj, faktycznie sie zaniedbywałeś :P
Wertyp pisze:Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.

Tak samo :D.
A moje to, aby mnie pić alkoholu, bo zbyt często mi się to zdarza :P

Wręcz przeciwnie ;p

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 stycznia 08, 20:39

Hehe, więcej ćwiczyć - przez ostatnie miesiące trochę się zasiedziałem przed konsolą itp. :P
Kondycja jest najważniejsza. ;p

EDIT:
Wertyp pisze:Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.

Tak samo ja.
Ostatnio zmieniony 3 stycznia 08, 21:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 3 stycznia 08, 20:53

Słyszałem, że np. grając w boks na Wii przez godzinę można sporo kalorii spalić :P
Czy to prawda, nie wiem, ale można spróbować :P Przyjemne z pożytecznym ;)
A może tak spróbować namówić rodziców na kupno Wii Fit? Kiedy to właściwie wyjdzie w Europie? xD
Whatever, jak zrobi się cieplej zaczynam uprawiać jogging :P
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
FILIP22
Goron
Goron

Postautor: FILIP22 » 3 stycznia 08, 21:21

Wertyp pisze:- Nie palić. Nigdy, przenigdy - to właściwie jest moje postanowienie na całe życie, złożone już parę lat temu. W każdym razie co roku je sobie uaktualniam. To samo z narkotykami.

Ja tak samo xD
Słyszałem, że np. grając w boks na Wii przez godzinę można sporo kalorii spalić :P

Nie wiem ale spocić to się nieźle można po godzinie xD

Postanowienia:
-Przejść SMG i LoZ na 100% (lol) xP
-Przyłożyć się do nauki ( Jest dobrze ale może być lepiej)
WARIO RULESSS
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 4 stycznia 08, 15:48

Wertyp pisze:Zauważyłem ostatnio, że mój brzuch zaczął się niebezpiecznie rozrastać

Ja to musial bym sie zaczac obzerac bo mam ze 15 kilo niedowagi (tak stwierdzil lekarz) jak na moj wzrost. jak wciagne brzuch to mam ze 40cm w pasie xD

i w sumie to chyba bedzie jedno z postanowien :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 5 stycznia 08, 11:40

-nie palić
-przyłożyć się do nauki
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 7 stycznia 08, 14:21

Ja musze poprawic oceny :( nie wiedzialem ze w gimnazjum bedzie tak trudno. Nie bede palic i nie chce, nie bede duzo pil, ale czasami tylko piwko :P :P :P znaleźc sobie pożądna dziewczyne :D :D a Boryn ty przeciez mozesz sie napic masz w koncu 16 lat :wink:

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 7 stycznia 08, 21:05

A ja zamierzam zacząć się uczyć gry na basie oraz przejść wszystkie Zeldy i MGS-y xD
Nie palę, więc nie mam co rzucać, a piję mało. Ćwiczyć? Phi, bo ja nie mam co robić w domu(no w sumie ostatnio, to nie mam, ale, jak kupię gitarę to to się zmieni ;>).
No i najważniejsze: znów zapuścić włosy^^
Jest jeszcze jedno, ale Wam nie powiem xD
Master Sword, przecież w gimnazjum jest łatwo. Ja sie boję o liceum, zwłaszcza, że wybiera się do klasy matematyczno-informatycznej;/
Ostatnio zmieniony 8 stycznia 08, 19:07 przez Zero, łącznie zmieniany 1 raz.
8=============D

Awatar użytkownika
Bijman
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Bijman » 8 stycznia 08, 14:11

Moje to:

1. Uczyć się
2. Zbierać więcej konsol i gier (lol)
3. Zdać prawo jazdy
4. Uzbierać mnóstwo kasy