Flagi do sprzedania

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

JANUSZ
Kokiri
Kokiri

Flagi do sprzedania

Postautor: JANUSZ » 31 maja 13, 13:13

Witam,

Mam do zaoferowania flagi waszej ulubionej, lub jednej z ulubieńszych gier. Flagi drukowane są cyfrowo o wymiarach 120x50cm, posiadają już obszycie (górne i dolne) w które mogą zostać wsadzone rurki obciążające.

Posiadam 8 takich sztuk (możliwe, że znalazłbym jeszcze 9 gdzieś w otchłaniach piwnicy, jednak jej jakość z powodu miejsca przechowania na pewno będzie gorsza)

Nie mam zamiaru tutaj opustoszyć waszych portfeli, więc cena 150zł za mb jak w przypadku zwykłych drukarni się nie pojawi (a jedyne 149,99!). proponuję znacznie tańszy układ, jakim jest 30zł od flagi (poniżej połowy normalnej ceny), w przypadku gdyby ktoś chciał ich więcej cenę możemy negocjować.

W tym momencie pojawia się również problem transportu, wiadomo. Gdyby ktoś chciał mieć "pewność zakupu" flagi mogę wystawić na allegro i dokonalibyśmy zakupu poprzez ten portal, jest też możliwość odbioru osobistego w Gliwicach.

Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 24 czerwca 14, 16:09

:*od tego jest targowisko kochany :)
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „OFF Topic”