Witam,
Mam do zaoferowania flagi waszej ulubionej, lub jednej z ulubieńszych gier. Flagi drukowane są cyfrowo o wymiarach 120x50cm, posiadają już obszycie (górne i dolne) w które mogą zostać wsadzone rurki obciążające.
Posiadam 8 takich sztuk (możliwe, że znalazłbym jeszcze 9 gdzieś w otchłaniach piwnicy, jednak jej jakość z powodu miejsca przechowania na pewno będzie gorsza)
Nie mam zamiaru tutaj opustoszyć waszych portfeli, więc cena 150zł za mb jak w przypadku zwykłych drukarni się nie pojawi (a jedyne 149,99!). proponuję znacznie tańszy układ, jakim jest 30zł od flagi (poniżej połowy normalnej ceny), w przypadku gdyby ktoś chciał ich więcej cenę możemy negocjować.
W tym momencie pojawia się również problem transportu, wiadomo. Gdyby ktoś chciał mieć "pewność zakupu" flagi mogę wystawić na allegro i dokonalibyśmy zakupu poprzez ten portal, jest też możliwość odbioru osobistego w Gliwicach.
Flagi do sprzedania
Moderator: Moderatorzy