nawet spoko ale troszku bym poprawił (tak tyci tyci) i jeszcze mam pytanie kto wam robi grafike do strony (chyba tam jest tylko top bo szblon ściągnięty{chyba})
ooo i jeszcze forum nie działa ale to wiecie pewnie
No offence but...
Ten news o Wind Waker'ze 2 jest "ciut ten tego"... Napisany jest na podstawie strony która już od DAWNA nie jest aktualizowana i mniej więcej od tąd jak istniały podejżenia, że nowa Zelda (Twilight Princess - wtedy nie znano jeszcze tytułu) może być kontynuacją Wind Waker'a... Myślę ,że wypadało by nanieść jakąś poprawkę...
ja mogę być waszym grafkiem jak chcecie to wam pokaże kilka prac mam jeszcze kumpla tóry mnie wciągnął w świat grafiki ale szybko się uczę i wcale nieodbiegam od niego zdolnościami...................szczeże mówiąc to czekałem aż o to zapytacie......ale jedna uwaga postarajcie się troche bo ta strona narazie troche "biedna" jest mało materiałów no a jeśli tak ma być to napewno wygaśnie niedługo więc licze na poprawę
Ex - plodion było by świetnie gdybyś został naszym grafikiem Tylko czy znasz się na robieniu grafkik do CMS'ów takich php fusion (SoT) czy jportal2 (ZC)
grafika to nie problem ale grafik nie zajmuje się HTMLem (troche umiem) ja bym zrobił designa a wy go potniecie albo ktoś kto sie zna na HTMLu (znam takiego mastera)
Ale przy CMS'ach jest troche inaczej Oczywiście moznaby zrobic stronę w html'u ale zmniejsza to jej dynamiczność Tzn. mój plan był taki aby redaktorzy mieli bezposredni dostep do pisania artykułów, bo gdyby SoT była standardową stroną w html'u to można by zrobic logo np. we flash mx