wcześniej tego nie miałem ale teraz po prawej stronie forum wyskakują mi reklamy lycosu pojawia się i znika, co utrudnia przeglądanie forum, bo różne rzeczy co sekundę są w innym
miejscu i podskakuje wszystko(muszę wchodzić od nowa na forum)dałoby się to naprawić?
Nic na to nieporadzicie bo forum jest na serwerze lycos i niewiem czy czasem nie na darmowym bo są reklamy. Pozatym to normalne a pojawiają się i znikają bo pewnie admin ustawił skrypt na te reklamy (gdzies o tym czytałem).
Ja mam IE i mi tak się dzieje tylko w momencie jak se odpalę forum i wrzucę na pasek robiąc coś innego w momencie odpalania się forum. Momentami uciążliwe, ale da się przeżyć.
To może ja zabiorę głoś w tej sprawie.
Jak większość z Was zauważyła, reklama Lycosu zrobiła się dość uciążliwa (prawdopodobnie został zmieniony skrypt odpowiadający za jej wyświetlanie). Narazie zalecam odświeżać forum lub ponowne wchodzenie na forum.
W najbliższym czasie przeniesiemy forum na nowy serwer jak tylko znajdziemy odpowiednie miejsce (z czym może być problem... a może Wy znacie dobry darmowy serwer?)
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-06-18, 11:53 ] Już "chyba" pozbyłem się tej nieszczęsnej reklamy Lycosu ,więc zamykam temat.