wcześniej tego nie miałem ale teraz po prawej stronie forum wyskakują mi reklamy lycosu
pojawia się i znika, co utrudnia przeglądanie forum, bo różne rzeczy co sekundę są w innym
miejscu i podskakuje wszystko(muszę wchodzić od nowa na forum)dałoby się to naprawić?
reklama lycosu
Moderator: Moderatorzy
reklama lycosu
twój nick to [you]
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Nic na to nieporadzicie bo forum jest na serwerze lycos i niewiem czy czasem nie na darmowym bo są reklamy. Pozatym to normalne a pojawiają się i znikają bo pewnie admin ustawił skrypt na te reklamy (gdzies o tym czytałem).
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Jak dlamnie to już koniec z shout boxem przez tą walke z reklamą strona mi go w wogóle nie wyświetla.
Redaktor www.retroage.net
jeśli chodzi o SB to mam dla ciebie zbawienie Może jakość średnia, ale jak pokombinujesz z okienkami to bedzie cool
Kliknij TU, żeby zobaczyć Shout Box
Kliknij TU, żeby napisać wiadomość w Shout Box'ie
wystarczy poczytać kod źródłowy stronki
Kliknij TU, żeby zobaczyć Shout Box
Kliknij TU, żeby napisać wiadomość w Shout Box'ie
wystarczy poczytać kod źródłowy stronki
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 06, 11:53 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
To może ja zabiorę głoś w tej sprawie.
Jak większość z Was zauważyła, reklama Lycosu zrobiła się dość uciążliwa (prawdopodobnie został zmieniony skrypt odpowiadający za jej wyświetlanie). Narazie zalecam odświeżać forum lub ponowne wchodzenie na forum.
W najbliższym czasie przeniesiemy forum na nowy serwer jak tylko znajdziemy odpowiednie miejsce (z czym może być problem... a może Wy znacie dobry darmowy serwer?)
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-06-18, 11:53 ]
Już "chyba" pozbyłem się tej nieszczęsnej reklamy Lycosu ,więc zamykam temat.
Jak większość z Was zauważyła, reklama Lycosu zrobiła się dość uciążliwa (prawdopodobnie został zmieniony skrypt odpowiadający za jej wyświetlanie). Narazie zalecam odświeżać forum lub ponowne wchodzenie na forum.
W najbliższym czasie przeniesiemy forum na nowy serwer jak tylko znajdziemy odpowiednie miejsce (z czym może być problem... a może Wy znacie dobry darmowy serwer?)
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-06-18, 11:53 ]
Już "chyba" pozbyłem się tej nieszczęsnej reklamy Lycosu ,więc zamykam temat.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."