O postaciach z Zeld się nie wypowiem bo w TP nie grałem ale z tego co widziałem to jest to najmroczniejsza wersja i chyba jedna postać tego nie zmienia.
amadis pisze:
Moje zdanie? Wii było dobrym posunięciem- społeczność grających ludzi zasilili ci, którzy nigdy nie lubili gier. Chwała za to Wielkiemu N.
Co do gier.. 3rd party developerzy tworzą gry, które ustępują jakością. Bo po co robić lepsze, skoro "hardkorowcy" nie będą w to grać? Nowi gracze zadowolą się tym cos dostaną.
Dokładnie. Smutna prawda, a najbardziej "my" na tym cierpimy :/ Zwłaszcza że tych nowych graczy jest podobno na Wii więcej. Co powoduje że 3rd robią więcej "mniejszych" (czyt. popierdółek bądź słabo dopracowanych) i koło się zamyka ;(
amadis pisze:Mimo wszystko, poleciłbym Wii każdemu, kto uznaje się za prawdziwego gracza. Może nie jest to najlepsza konsola, lecz zapewnia bardzo dużą ilość rozrywki- co jest najważniejsze w tej branży.
Fanboye innych firm, będą zawsze znajdować nowe powody aby oczernić Ninne- w końcu ma ona słabą grafikę. XD.
Zapewnia zabawę ale dla mnie jest jej coraz mniej, ba nawet jest jej za mało. Nie widzę perspektyw, dobrych gier na horyzoncie. Co mnie smuci bardzo.
Wszystko przez tą cholernie dobrą sprzedaż ! Pod koniec roku w Japonii miało wyjść dvd do Wii (nie wiadomo pod jaką postacią czy software`owo czy przystawką, ważne że miało), ale nie wyszło no bo nie ma czasu. Ledwo z produkowaniem konsolki wyrabiają, a za to mamy Wii Fit.
Dalej ! Przecież jeszcze przed premierą pokazywane były zdjęcia z różnymi wejsjami kolorystycznymi Wii a tu lipa nadal biel.
Ciągle jedziemy ! Mija 16 miesięcy od premiery konsoli a nie mieliśmy ani jednej obniżki systemu (!!!) Dalej te 250$. Już nawet X360 dochodzi do tej ceny powoli.
Za powyższe rzeczy nie obwiniam Nintendo. Po prostu tak wyszło.