New Nintendo 3DS

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 4 września 14, 16:15

Iwata zdementował plotkę. New 3DS będzie posiadał blokadę regionalną. Mnie to jakoś specjalnie nie boli. Wiadomo, że graczom chodzi głównie o japońskie gierki które rzadko ukazują się poza Japonią. Mnie one akurat nigdy nie interesowały, ale szkoda mi innych :roll: .

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 15 września 14, 18:29

No cóż. Ale jak majora wyjdzie na NewN3DS to wszyscy posiadacze N3DS xl zbankrutują. No chyba że kamera będzie opcjonalna i będzie można odpalić na xl. Ja zamierzam za kilka dni kupić xl-a razem z ALBW i zrobić do niej solucję bo bieda i pustka w dziale tej gry. :lol:
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 15 września 14, 20:19

No to życzę powodzenia! :) Pisz, pisz, pisz! :)

PS: Ogarnij trochę z odświeżaniem tematów bo nie było mnie 1 dzień na forum a tu ponad 40 nieprzeczytanych postów! xD
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 16 września 14, 14:05

Już nie długo za kilka dni, będę miał 3DSxl. Później będę chciał zrobić spis Maiamai. Czy ktoś chciałby pomóc?
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 września 14, 21:59

Premiera New 3ds w Australii 21 listopada. W Japonii 11 października.

Reszta czeka do 2015...
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 września 14, 16:29

MasterLink pisze:
Reszta czeka do 2015...
Tak myślałem. Ciocia Wiki nie kłamała.

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 25 września 14, 17:00

Jakim cudem kraina wielkich pająków będzie miała New 3DSa jeszcze w tym roku a my nie D: Może mimo wszystko...?
Jak z ceną? Był jakiś Nintendo Direct dla AU bodajże o tym tak? Jeszcze nie oglądałam.
Przestaje ogarniać co się gdzie dzieje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 25 września 14, 18:13

Australia z premierami przeważnie jest w tyle więc niech mają chociaż teraz pierwszeństwo :wink:

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 26 września 14, 19:56

Innymi słowy, niech nam zrobią Beta Testy, tak? xD
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 29 września 14, 14:52

Mary1517 pisze:Jakim cudem kraina wielkich pająków będzie miała New 3DSa jeszcze w tym roku a my nie D:
Gdzie to jest? Ja tam rzygam na new 3DS'a bo pózniej tyle w tą konsolę wpakują że nie można będzie grać (w przyszłości rzecz jasna).

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 29 września 14, 18:13

Jak nie będzie można grać?

Jak nie kupisz New 3DS to rzeczywiście nie będziesz mógł grać, ale w nowe gry.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 2 października 14, 15:41

Nie zrozumiałeś. Mam na myśli że tyle tych gadżetów w konsolę napakują że potem ciężko będzie się grało. Bo teraz dodali nie wygodny slider.

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 2 października 14, 19:25

hmm... jak dla mnie zapowiada się dobrze, co prawda i tak pewnie sobie trochę poczekam do zakupu. Ja jak na razie nie odniosłem wrażenia, by jakakolwiek konsola Nintendo była niewygodna.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 2 października 14, 19:33

Bo teraz dodali nie wygodny slider.

Tego jeszcze nikt nie wie. Wygląda na nieco niewygodny, ale jaki będzie slider to się dopiero okaże. Nintendo już nie raz zaskakiwało. A i tak będzie wygodniej niż bez grać w smasha.
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 3 października 14, 16:05

Bombadil pisze:. Ja jak na razie nie odniosłem wrażenia, by jakakolwiek konsola Nintendo była niewygodna.
Ja odnisłem. Zawsze jak długo grałem w PH czy ST to dłonie mnie bolały od trzymania ds'a bo w dodatku musiałem trzymać rysik.

MasterLink, jeżeli kupowałeś gry na swojego 3ds'a z e shopa to jak przeniesiesz je na NN3DS xl?

Wróć do „Konsole”