New Nintendo 3DS
Moderator: Moderatorzy
No cóż. Ale jak majora wyjdzie na NewN3DS to wszyscy posiadacze N3DS xl zbankrutują. No chyba że kamera będzie opcjonalna i będzie można odpalić na xl. Ja zamierzam za kilka dni kupić xl-a razem z ALBW i zrobić do niej solucję bo bieda i pustka w dziale tej gry.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Premiera New 3ds w Australii 21 listopada. W Japonii 11 października.
Reszta czeka do 2015...
Reszta czeka do 2015...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Gdzie to jest? Ja tam rzygam na new 3DS'a bo pózniej tyle w tą konsolę wpakują że nie można będzie grać (w przyszłości rzecz jasna).Mary1517 pisze:Jakim cudem kraina wielkich pająków będzie miała New 3DSa jeszcze w tym roku a my nie D:
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak nie będzie można grać?
Jak nie kupisz New 3DS to rzeczywiście nie będziesz mógł grać, ale w nowe gry.
Jak nie kupisz New 3DS to rzeczywiście nie będziesz mógł grać, ale w nowe gry.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bo teraz dodali nie wygodny slider.
Tego jeszcze nikt nie wie. Wygląda na nieco niewygodny, ale jaki będzie slider to się dopiero okaże. Nintendo już nie raz zaskakiwało. A i tak będzie wygodniej niż bez grać w smasha.
Ja odnisłem. Zawsze jak długo grałem w PH czy ST to dłonie mnie bolały od trzymania ds'a bo w dodatku musiałem trzymać rysik.Bombadil pisze:. Ja jak na razie nie odniosłem wrażenia, by jakakolwiek konsola Nintendo była niewygodna.
MasterLink, jeżeli kupowałeś gry na swojego 3ds'a z e shopa to jak przeniesiesz je na NN3DS xl?