Nintendo Wii
Moderator: Moderatorzy
albo z łukiem będzie łach naciągnij cięciwe czyli cofnij pada w swoją strone i naciśnij A lub B zależy jak to zrobią takie rzeczy sprawdzą już w Zeldzie na Dual Screen'a jak czytałem ma się tego roku pojawić na DS'a własnie i będzie się stylusem kierowało
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Przeciez wspomniałem,ze chyba bedzie funkcja grania normalnie i funcja np: gdzie idzie machac padem.Takze bez obawy caly czas machac tez nie idzie,a moze tylko pad bedzie słuzył do machania tylko w niektorych momentach kto wie....takze nie lamentujcie tak 

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
-
- Kokiri
Mym zdanie Revo jest najlepszą konsolą next-gen. Ogromny potencjał ,dzięki padowi oczywiście, który jak podaje Nintendo ma być jeszcze rozszerzany. Nawet gdyby miała grafikę gorszą od ps3 i xbox360 (mym zdanie beznadziejna konsola) to powinna mieć duże powodzenie. A machanie padem to fajne by było (w końcu jakiś rozwój fizyczny podczas grania
). Pad daje możliwość powstania wielu gier, które normalnie były by bezsensu. Lub pomyślcie np. o wędkowaniu. Mam nadzieję, że wkońcu Nintendo stanie na pierwszym miejscu, jak chodzi o konsole (lecz niewiem czy będzie to możliwe)

ludzie już zapomnieli która fiema jest najstarszą i która wie co się sprawdza a co nie Sony jest dopiero na rynku konsolowym od 1993 a pedały od Gates'a od 2002 więc oni tylkko myślą
wezme zrobie kolejną część tekkena nie zrobie nic nowego a i tak się sprzeda w X'ie jest tak samo to Nintendo jest najbardziej doświadzczone bo dziła od 1889 roku jest różnica i zawsze mnie to wkurza jak w PSX Extreme piszą że GaCek padnie bo coś tam coś tam to jest kompltne bzura! żadna konsola od Nintendo nie padnie też z tego względu że kasy najwięcej z całej trójki dostaje ponieważ ma najwiekszą ilość konsol na rynku (GBA/SP,DS,Game Cube)i on i tego nie widzą znaczy się ostatnio sami tki reportaż zronili która firma najwięcej kasy ma i to się zgadza gdzyż Miccrosoft z września 05 ma dochód 3,1mld$ ale pod ostatnią kreską raportu finansowego ma strate 551mln$.Teraz Sony całkowity obrót kasy miał 6,76mld$ natomiast zysk netto to 400mln$ co jednak niby dziwi:Sony straciło w porównaniu do roku 2004 36,1% dochodów.No i czas na Big N prowadzi 3 platformy na rynku i wypuściło niedawno Nintendo DS.Dochód to 4,77mld$,a zysk netto tej firmy wyniósł 1,03mld$!to najwyższy wynik spośród wielkiej trójki!(Gdyż liczy się nie dochód lecz zysk netto)I która konsola rządzi?:)
[ Dodano: Nie 08 Sty, 2006 ]
sory za małe błędy lekko pisałem w pośpiechu

[ Dodano: Nie 08 Sty, 2006 ]
sory za małe błędy lekko pisałem w pośpiechu
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
wydażyła się taka akcja ostatnio że od Nintendo firma która sprawdza Dev-Kit'y dostała wersje beta (czyli prototypy)po dokładnych testach firma wypowiedziała się na temat tych Dev-Kit'ów że jeżeli Nintendo nic nie zrobi to Revolution będzie dwa razy mocniejsze od X boxa powtarzam X boxa nie X'a 360 tak samo z programowaniem gier nic nowego gdyż maką być też płyty DVD tak jak w X'ie360 a nie HD DVD lub Blue Ray ale narzie jest to beta wersja i nie za bardzo czym ma się Nintendo chwalić ja mam nadzieje że bęzie chociaż tak silne jak X 360 no ale poczekamy zobaczymy bądźmy cierpliwi o pozytywnie nastawieni 

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Najlepszego pod wzgledem nowatorstwa jezeli o to chodzi to w pelni sie zgodze,a dodatkow Revo bedzie najtanszy przynajmnmiej tak sie zapowiada,a lista poczatkowych gier rowniez jest imponująca jezeli chodzi o gry(nie pod wzgledem ilosci,ale pewnie pod wzgledem jakości tak juz to bywa w grach z pod znaku "Big N").
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
głównioe spytaj nie jak Capcom czy Namco tylko jak mistrz Hideo Kojima zrobi gre to będzie majstersztyk on jak już zrobi grę z padopilotem to na pewno będzie jazda na maksa ale to jest ciekawe jakie gry będą tworzone na pewno głównie będą to gry FPP i cool