Nintendo Wii

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 7 stycznia 06, 11:55

albo z łukiem będzie łach naciągnij cięciwe czyli cofnij pada w swoją strone i naciśnij A lub B zależy jak to zrobią takie rzeczy sprawdzą już w Zeldzie na Dual Screen'a jak czytałem ma się tego roku pojawić na DS'a własnie i będzie się stylusem kierowało
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 7 stycznia 06, 16:08

Przeciez wspomniałem,ze chyba bedzie funkcja grania normalnie i funcja np: gdzie idzie machac padem.Takze bez obawy caly czas machac tez nie idzie,a moze tylko pad bedzie słuzył do machania tylko w niektorych momentach kto wie....takze nie lamentujcie tak :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Heavy_Mental
Kokiri
Kokiri

Postautor: Heavy_Mental » 7 stycznia 06, 18:11

Mym zdanie Revo jest najlepszą konsolą next-gen. Ogromny potencjał ,dzięki padowi oczywiście, który jak podaje Nintendo ma być jeszcze rozszerzany. Nawet gdyby miała grafikę gorszą od ps3 i xbox360 (mym zdanie beznadziejna konsola) to powinna mieć duże powodzenie. A machanie padem to fajne by było (w końcu jakiś rozwój fizyczny podczas grania :)). Pad daje możliwość powstania wielu gier, które normalnie były by bezsensu. Lub pomyślcie np. o wędkowaniu. Mam nadzieję, że wkońcu Nintendo stanie na pierwszym miejscu, jak chodzi o konsole (lecz niewiem czy będzie to możliwe)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 stycznia 06, 10:13

ludzie już zapomnieli która fiema jest najstarszą i która wie co się sprawdza a co nie Sony jest dopiero na rynku konsolowym od 1993 a pedały od Gates'a od 2002 więc oni tylkko myślą :o wezme zrobie kolejną część tekkena nie zrobie nic nowego a i tak się sprzeda w X'ie jest tak samo to Nintendo jest najbardziej doświadzczone bo dziła od 1889 roku jest różnica i zawsze mnie to wkurza jak w PSX Extreme piszą że GaCek padnie bo coś tam coś tam to jest kompltne bzura! żadna konsola od Nintendo nie padnie też z tego względu że kasy najwięcej z całej trójki dostaje ponieważ ma najwiekszą ilość konsol na rynku (GBA/SP,DS,Game Cube)i on i tego nie widzą znaczy się ostatnio sami tki reportaż zronili która firma najwięcej kasy ma i to się zgadza gdzyż Miccrosoft z września 05 ma dochód 3,1mld$ ale pod ostatnią kreską raportu finansowego ma strate 551mln$.Teraz Sony całkowity obrót kasy miał 6,76mld$ natomiast zysk netto to 400mln$ co jednak niby dziwi:Sony straciło w porównaniu do roku 2004 36,1% dochodów.No i czas na Big N prowadzi 3 platformy na rynku i wypuściło niedawno Nintendo DS.Dochód to 4,77mld$,a zysk netto tej firmy wyniósł 1,03mld$!to najwyższy wynik spośród wielkiej trójki!(Gdyż liczy się nie dochód lecz zysk netto)I która konsola rządzi?:)

[ Dodano: Nie 08 Sty, 2006 ]
sory za małe błędy lekko pisałem w pośpiechu

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 8 stycznia 06, 12:49

No jasne że gacek rządzi ale z tym tekkenem to tak jak gdzies mowilem juz tak dlugo jak kontynuacje trzymają poziom niech wychodzą. A to nie przeszkadza żeby wychodzily inne gry które będą w jakis tam swoj sposób innowacyje.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 5 lutego 06, 15:03

racja nintendo z każdą konsolą wprowadza cos niezwykłego kada konsolka opiera sie na kkilku guzikach i tv a np DS ma dotykowy ekran kto inny by wpadł na to jak nie nintendo

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 lutego 06, 19:58

ha a wiecie już że wyszły beta wersje Dev-Kit'ów jak ktoś chce się o tym dowiedzieć to moge napisać jak kto chce pytajcie ludziska!odpowiem na wszystko :twisted:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 11 lutego 06, 20:52

No to pisz chrno. Ja sobie chetnie poczytam bo nic w sumie nie wiem o tym.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 lutego 06, 21:10

wydażyła się taka akcja ostatnio że od Nintendo firma która sprawdza Dev-Kit'y dostała wersje beta (czyli prototypy)po dokładnych testach firma wypowiedziała się na temat tych Dev-Kit'ów że jeżeli Nintendo nic nie zrobi to Revolution będzie dwa razy mocniejsze od X boxa powtarzam X boxa nie X'a 360 tak samo z programowaniem gier nic nowego gdyż maką być też płyty DVD tak jak w X'ie360 a nie HD DVD lub Blue Ray ale narzie jest to beta wersja i nie za bardzo czym ma się Nintendo chwalić ja mam nadzieje że bęzie chociaż tak silne jak X 360 no ale poczekamy zobaczymy bądźmy cierpliwi o pozytywnie nastawieni :)

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 11 lutego 06, 21:12

Ja slyszalem ze ktos powiedzial ze Revo nie ma szans pod wzgledem technikaliow dorownac PS3 i X360. A podobno jeszcze do niedawna mieli programisci zamiast dev-kitow Revo ulepszone dev-kity od Gacka.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 lutego 06, 21:15

no tak się to mówiło ale to są jak narazie dwa razy mocniejsze Dev-Kity od X'a ja mam nadzieje że pokaże Niontendo klase nie tylko pod względem grywalności i kompatybilności Nintendo May the Force be with you :twisted:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 11 lutego 06, 21:18

Nintendo nawet jak sie nie popisze pod tym wzgledem to i tak zrobi najlepszego nextgena bo jak dla mnie zarzadzi pad. Na mnie mogą na pewno liczyc bo w moim domu na 100% zagosci Revo a jak dobrze pojdzie to i PS3.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lutego 06, 20:16

Najlepszego pod wzgledem nowatorstwa jezeli o to chodzi to w pelni sie zgodze,a dodatkow Revo bedzie najtanszy przynajmnmiej tak sie zapowiada,a lista poczatkowych gier rowniez jest imponująca jezeli chodzi o gry(nie pod wzgledem ilosci,ale pewnie pod wzgledem jakości tak juz to bywa w grach z pod znaku "Big N").
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 lutego 06, 20:20

Ja sie nie mog doczekac az wezme w lape tego pada i zaczne grac. Tytuly na pewno beda swietne. Wlasnie dzieki nowatorstwu. Ciekawi mnie tez jak inni twórcy np Namco, EA, albo Capcom beda wykorzystywali mozliwosci pada do revo.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 lutego 06, 07:33

głównioe spytaj nie jak Capcom czy Namco tylko jak mistrz Hideo Kojima zrobi gre to będzie majstersztyk on jak już zrobi grę z padopilotem to na pewno będzie jazda na maksa ale to jest ciekawe jakie gry będą tworzone na pewno głównie będą to gry FPP i cool :D

Wróć do „Konsole”