pierwsze szoty NDS lite

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 lutego 06, 17:32

SebastianL92 pisze:A po co mi DSLite skoro mam zwykłego a różnia sie tylko wyglądem :?: :?:

hmmm... dla Ciebie to tylko wygląd, a dla Mnie (Nas :) ) to nowa stylistyka, nowe kolory (bo błękit i róż są dla dziewczy, a nie każdy lubi srebro i czerń) i to fajnie mieć konsolke w tym kolorze który lubisz (nie nudzi się tak szybko) i mieć poczucie, że konsolka jest cool(, że to tak nazwę podjaranie się konsolką :wink: ). Na takiej przyjemniej się gra :) A i kolor stylusa ma duże znaczenie (fajnie wygląda). NDSL będzie się różnił jeszcze rozmiarami i wagą (no, a chyba byś niechciał miećć ciężkiego i wielkiego telefonu komórkowego?? :lol: ) wymiarami. Nie można trzymać ciągle w rękach ciężkiej i wielkiej konsolki (np. Game Boy Classic :D :P :lol: ), warto mieć ją zminiaturyzowaną, nie?? :wink: A poza tym, SebastianL92, skoro mówisz (przytoczę),
SebastianL92 pisze:A po co mi DSLite skoro mam zwykłego a różnia sie tylko wyglądem :?: :?:

że DS Lite Ci nie jest potrzebny, to po co wchodzisz na tematy z nim (DS Lite) związane?? :P

P.S.

chrno ma racje, bo chyba cię to boli kiedy my gadamy o DSL a ty masz zwykłego?? Mnie by to bolało (bym sobie mówił coś w stylu: "Ale ja jestem głupi, mogłem poczekać na DSL" :P ) A ty się "podniecałeś" strasznie kupnem DS (nie mówie, że ja bym tak nie zrobił :P )więc my chyba też mamy prawo to robić, co?? :P I daj spokój, bo przecież skoro tobie się podoba tylko twój kochany DS to nie musisz się wnerwiać na każdego, kto powie, że DSL jest fajniejszy (coś mi tu zaleciało "Krzyżakami" H.Sienkiewicza :D :lol: :P ) etc. , etc. Więc wyluzuj troszkę, oki??
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 11 lutego 06, 18:23

Mr.M ma racje lepiej jak nie chcesz sie schizować to nie wchodź do tego tematu.

a tak w ogóle jeśli chodzi o parawdziwe przeznaczenie tego tematu to jak sądzicie który kolor będzie sie najlepiej sprzedawał bo mi się wydaje że biały i granatowy. ten jasno niebieski chyba nie będzie sie tak bardzo podobał. hmm jeszcze się ,musze zastanowić czy granatowy czy biały zresztą zobaczymy jak już wyjdą bo te komputerowe szkice mogą troche inaczej wyglądać.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 lutego 06, 19:54

eX-plodion pisze:
PS. chrno jesteś nvipem???

tutaj ci odpowiem że tak jestem nvipem mam możliwość dostania różnych gadżetów związanych z danym tytułem tak samo te foty to ja mam ich jeszcze kilka ale tylko dla vipów filmiki z gier mam tak samo o nowościach się wcześniej dowiaduje o a według mnie biały najlepeij będzie schodził ale ten granatowy też jest niezły ale ma minus jak się komuś porysuje DS to na granatowym będzie strasznie widać więc najlepiej uważać wogóle na takie cacko a teraz lepiej że stylud będzie z boku łatwiej i szybciej będzie można wyciągnac

P.S.DS Lite nie tylko będzie mniejszy i lżejszy ale też będzie miał wyżej i D-pada i buttony star i select jak widać na moich zdjęciach nie są na samej górze koło button'ów ale są niżej button'ów można zobaczyć różnice :D
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 11 lutego 06, 20:58

Mi sie bialy podoba bardziej niz granatowy. A co do rys to pamietam jak pies wskoczyl na mojego GBA SP i ogromną rysę miałem. Trza dbac o konsolki.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 11 lutego 06, 22:02

o to cool chrno ja tez jestem vipem mam taką możliwoś bo rodzice zamedowani w niemczech ale i tak te zdjęcia co wy pokazywaliście to ja przecierz tez dałem linki i do kolorków i reszty tylko poprostu z innych stron. apropos kolorów to racja na ciemnym wszystko widać chyba lepiej kupie NDSL białego.

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lutego 06, 16:14

Nie no o kolorach na DS rozmawiaja brak mi słow :lol:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 12 lutego 06, 16:44

a co wtym takiego śmiesznego kolory to bardzo ważana sprawa jakby był kolor sraczkowaty to bym nie kupil go tylko np biały :? :?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lutego 06, 20:08

EX teraz to mnie rozbawiłeś :lol: :lol: :lol: buahahaha "kolory to bardzo wazna sprawa" troche powagi to chyba kazdy se wybiera kolor jaki chce i nioe potrzeba tematu zeby ktos doradzał albo wyrażał opinie jaki kolor mu odpowiada a jaki nie.
Chłopie nie jestesmy w przedszkolu zeby na temat kolorow pisac jaki sie komu podoba LOL LOL :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 12 lutego 06, 20:22

Wiesz Gangsta to jest ogólnie temat o DS Lite a rozmowa o kolorach akurat tak jakos wyszla. A w sumie dla kazdego kolor konsolki jest wazny. Chcialbys miec rozowa konsolkie na przyklad. Ja nie. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lutego 06, 20:31

Kolor kazdy se wybiera jaki chce nie trzeba sie chyba doradzac kogos jaki mamy wybrac kolor to chyba oczywiste.Nawiązując do gadki zkolorami to pomincie ten temat bo śmieszno sie robi :wink: Piszcie o konkretach, a nie kolorach :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 lutego 06, 07:30

na pewno konkret jest taki że nasze europejskie NDS'y jak i Lite mają patent taki że jak idziesz sobie ulicą mijasz jakiegoś zioma który ma NDS'a to twój DS się automatycznie włącza i pokazuje że jest w pobliżu DS kolejny fajna sprawa :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 lutego 06, 15:03

No tez konkret jest ze jak bedziesz szedl po ulicy z takim DSem i bedzie szedl dresiarz to ci on sam zasygnalizyje swoja obecnosc wyplacajac bule w pysk. Strach z takim cackiem jak DS wyjsc. Pilnowac sie trzeba.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 lutego 06, 20:00

co tam Ds ludzie się zbytnio nie kapna co to za sprzęcior i przecież to oczywiste że jakbyś obok takich miał przechodzić to od razu do kielni i idziesz dalej nie?ale i tak dajmy przyjście ze szkoły do domu z DS'em w łapach przez cały czas można wyraźić się że zaliczyłeś misje :D :3

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 lutego 06, 21:02

A jak kazą ci pokazac co masz w kieszeniach to co?? Mi kazali nie raz.
btw. Raz nas chcieli skroic i przeszukiwali i idioci mojego kumpla po kolanach klepali czy tam nic nie ma a on kieszeni tak mnie mial?? Debile
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 14 lutego 06, 07:20

bo ty z Wa-wy jesteś hehe a moje miasto jest takie że kazdy każdego zna więc nie ma po co się baćhehe no chyba żebym poszedł jakimiś uliczkami ale ja w takie miejsca nie chodze bo po co ja i tak przważnie cały dzień w domu siedze dla mnie to kara żeby wyjść na dwór :D bo kurde na dworze wieje taką nudą no chyba że sobie jak najszybciej DS'a sprawie to wtedy przed domem będe siedział i ciorał :twisted:

Wróć do „Konsole”