Ostatnio obejrzany film?

Oglądałeś jakiś dobry film? Podziel się z nami wrażeniami.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 23 grudnia 09, 20:43

Wpisujesz w Google "Od ilu lat jest film(podajesz tutaj nazwę filmu)?" i klikasz w jakiś link który wpadnie ci w oko i sprawdzasz co tam napisali... Nie oglądasz krwawych Anime?? A taki moment w "Naruto" kiedy Gaara na "drugim egzaminie" (tym w lesie śmierci) używa na którymś z biedaków "Piaskowej trumny" i nagle zaczyna padać wiesz jaki "Deszczyk" a on (Gaara) wyjmuje parasol i się pod nim kryje?? Nie no w ogóle nie brutalne xD

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 24 grudnia 09, 08:25

Naruto? Najbardziej przegadane anime wszechczasów. Na Trailerze nie wyglądało to na film dla (prawie)pełnoletnich, więc nawet nie wpadło mi do głowy że mógł być taki jaki jest.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 24 grudnia 09, 09:07

Ee.. Przeszkadza wam oglądanie brutalności i gore xD?

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 24 grudnia 09, 10:24

Nie , mi nie przeszkadza. To że najbardziej ZNANY nie oznacza że głupi. Gdybyś oglądał to 7 lat temu (a miał byś teraz 17-18) to na pewno uważałbyś że jest świetny. Dla mnie wciąż jest on bardzo COOL , chyba że ten Jetixowy.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 24 grudnia 09, 11:02

Dżizas... O czym wy teraz gadacie, bo ja już nie rozumiem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 24 grudnia 09, 12:39

@Amek

Mnie nie.

@sEbeQ13,

Sam już nie wiem.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 grudnia 09, 08:09

Galerianki
Byłem zszokowany tym filmem. Wiedziałem jaką prawdę pokaże ten dramat, ale nie wiedziałem, że pokaże to w taki sposób. Z całą pewnością film nie jest dla młodziaków, ich raczej tylko by śmieszył. Powinni go najsampierw obejrzeć rodzice gimnazjalistów dużych miast. Galerianki to chyba taka przestroga dla nich. Przesłanie filmu wyszło świetnie, a prawda w oczy kole.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 22 lutego 10, 17:35

dziś byłem na "Ghost Writerze" Polańskiego i muszę przyznać iż film konkretny i nawet trzymający w napięciu 0_0 ciekawe czy ktoś z Was wypatrzy cameo reżysera ^^
Moja prywatna kolekcja zaś została wzbogacona o DVD "Animatrix" , co polecam szczególnie fanom (pierwszego) Matrixa, ciekawych historii i bijącej w gały animacji.
Nie będę się dużo rozpisywał. Powiem tylko, że jest to kompilacja kilkuminutowych opowiadań umiejscowionych w uniwersum Matrixa (m.in. przedstawiających genezę konfliktu między ludźmi a maszynami)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 22 lutego 10, 18:04

Dziecko ze śmietnika
Chcecie to się śmiejcie, ale gówno mnie to obchodzi co o tym sądzicie. Prawda jest taka, że film wypadł bardzo dobrze i jest nieźle z życia wzięty. Są momenty naciągane, ale na szczeście tylko na samiuśkim końcu. Film bardzo mi się spodobał i wywarł ogromne wrażenie. Fabuła? Po prostu historia dziewczyny, która nie miała rodziców, a jedynie 15 domów. Opowiada o swoim życiu w dniu 14 urodzin. Szkoda, że taka ładna buzia miała tak przechlapane.
RRRrrrr!!!! (albo jakoś tak...)
Komedio-parodio-filmo-film o ludziach pierwotnych że tak powiem. Z tego co zrozumiałem opowiada on o walce dwóch plemień o... szampon. W międzyczasie pojawił się nigdy niespotykany wczesniej incydent - zabójstwo człowieka (tzw. zbrodnienie człowieka ;p).
Film jest naprawdę śmieszny i warty obejrzenia po ciężkim dniu ;).
Obrazek

Wróć do „Kinomaniak”