Portal

Moderator: Moderatorzy

Minish
Kokiri
Kokiri

Portal

Postautor: Minish » 17 czerwca 05, 12:52

Na Górze Śmierci w Dark World niema zejścia.A przynajmiej nie znalazłem.Czy jest inny portal i jest on gdzieś indziej?

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 7 lipca 05, 11:36

Jest zejście tylko poszukaj
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
no name
VIP
VIP

Postautor: no name » 14 maja 06, 14:57

też bym chciał się dowiedzieć, jestem na tej górze, zdobyłem 3 medaion, przeniosłem się do dark world i szukam zejscia, znalazłem tylko jaskinie z wróżką i jaskinię z kolcami w podłodze, jest tam cos jeszcze do znalezienia, co pomoże mi zejść z tej góry w dark world??

Qmol
Kokiri
Kokiri

Postautor: Qmol » 4 lipca 06, 03:09

Stary mialem dokladnie taki sam problem. Nikt oczywiscie nie wiedzial jak stamtad zjesc, bo oczywiscie nie pamieta lub cos tam, nie wazne. Ja znalazlem i Ci pomoge :-)
Najpierw musisz sie teleportowac do "normalnego swiata", a reszta . . . jak na obrazkach.
Podajce mail`a, to wam wkleje te screeny, bo tu cos sie zj..... i nie wiem jak mam je wkleic. Pozdro! :-)

[ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 ]
Acha, lepiej bedzie jak sie odezwiecie na gg: 5064850. Jak cos to dajcie znac :-)

Kaer

Jak stąd zejść ?

Postautor: Kaer » 18 kwietnia 07, 19:44

Jak zejść z tej góry?

Męczę się już 0,5 tygodnia i nic. PROSZĘ! Qmol pomóż mi to przejść.

Mój e-mail to kacper_1996@o2.pl .

Z góry dzięki! ! ! :? :? :?

Ps. Jestem tu nowy więc: WITAM WSZYSTKICH!. :wink:

Na przyszłość, używanie bez potrzebnie kodów PHPBB może spowodować ostrzeżenie, a poza tym zmniejsza estetykę posta.... Pozdrawiam, /Mr.M

Awatar użytkownika
kola_w
Kokiri
Kokiri

Postautor: kola_w » 2 maja 07, 09:51

ja też miałem z tym problemy i zejścia nie znalazłem ale użyłem magicznego lustra i szukałem tam przejścia najpierw jednak poszedłem do 3 świątyni dalej szukałem przejścia w początkowym świecie i znalazłem! :wink:

Kaer

Znalezione

Postautor: Kaer » 2 maja 07, 14:05

Już znalazłem przejście do ciemnego (złego) świata.
Przeniosłem się do jasnego, poszedłem do tego białego......
Dalej nie powiem. Musicie sami znaleźć to miejsce.

I tak za dużo powiedziałem! :7

Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”