Portal
Moderator: Moderatorzy
Stary mialem dokladnie taki sam problem. Nikt oczywiscie nie wiedzial jak stamtad zjesc, bo oczywiscie nie pamieta lub cos tam, nie wazne. Ja znalazlem i Ci pomoge
Najpierw musisz sie teleportowac do "normalnego swiata", a reszta . . . jak na obrazkach.
Podajce mail`a, to wam wkleje te screeny, bo tu cos sie zj..... i nie wiem jak mam je wkleic. Pozdro!
[ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 ]
Acha, lepiej bedzie jak sie odezwiecie na gg: 5064850. Jak cos to dajcie znac
Najpierw musisz sie teleportowac do "normalnego swiata", a reszta . . . jak na obrazkach.
Podajce mail`a, to wam wkleje te screeny, bo tu cos sie zj..... i nie wiem jak mam je wkleic. Pozdro!
[ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 ]
Acha, lepiej bedzie jak sie odezwiecie na gg: 5064850. Jak cos to dajcie znac
Jak stąd zejść ?
Jak zejść z tej góry?
Męczę się już 0,5 tygodnia i nic. PROSZĘ! Qmol pomóż mi to przejść.
Mój e-mail to kacper_1996@o2.pl .
Z góry dzięki! ! !
Ps. Jestem tu nowy więc: WITAM WSZYSTKICH!.
Na przyszłość, używanie bez potrzebnie kodów PHPBB może spowodować ostrzeżenie, a poza tym zmniejsza estetykę posta.... Pozdrawiam, /Mr.M
Męczę się już 0,5 tygodnia i nic. PROSZĘ! Qmol pomóż mi to przejść.
Mój e-mail to kacper_1996@o2.pl .
Z góry dzięki! ! !
Ps. Jestem tu nowy więc: WITAM WSZYSTKICH!.
Na przyszłość, używanie bez potrzebnie kodów PHPBB może spowodować ostrzeżenie, a poza tym zmniejsza estetykę posta.... Pozdrawiam, /Mr.M
ja też miałem z tym problemy i zejścia nie znalazłem ale użyłem magicznego lustra i szukałem tam przejścia najpierw jednak poszedłem do 3 świątyni dalej szukałem przejścia w początkowym świecie i znalazłem!
http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/levels.html jaka? podruba???
Znalezione
Już znalazłem przejście do ciemnego (złego) świata.
Przeniosłem się do jasnego, poszedłem do tego białego......
Dalej nie powiem. Musicie sami znaleźć to miejsce.
I tak za dużo powiedziałem!
Przeniosłem się do jasnego, poszedłem do tego białego......
Dalej nie powiem. Musicie sami znaleźć to miejsce.
I tak za dużo powiedziałem!
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”