Pobiegaj ze spluwą pozabijaj i wróc do domu (dla anty fanów)

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Pobiegaj ze spluwą pozabijaj i wróc do domu (dla anty fanów)

Postautor: Toon » 30 kwietnia 09, 22:30

Gry są różnych typów np. rpg,action,palatform. Lub też pozabijaj i wróc do domu, to takie jak GTA ten temat jest dla anty fanów tej bezmyślnej gry.
Jeśli chodzi o moją opinie to takie gry są beznadziejne 0% myślenia 100% przemocy.
Nie to co Zelda zagadki,akcja,fabuła ITP. 50% myślenia 50% zabawy i przyjemności.
Co sądzicie o takich grach no która lepsza. :lol: kto by niewiedział.

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 30 kwietnia 09, 22:37

Cóż... Masz 10 lat. To wiele wyjaśnia.
Nie obraź się, ale lepiej daruj sobie pisanie takich głupot. A jeśli już zamierzasz, to przynajmniej spróbuj pisać z sensem, bo to powyżej to jakiś chaotyczny zbiór randomowych wyrazów.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 1 maja 09, 09:35

Nie wiem zbytnio jak w poprzednich częściach (ale chyba w SA też) w GTA IV to pewne wydarzenia zmusiły bohatera to takiej postawy. To mi się właśnie podoba w tej części - że jest scenariusz. Nie wiem jak jest z poprzednimi częściami, ale pewnie jest tak jak mówisz (tak mi się wydaje z tego co troche pograłem).
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 1 maja 09, 09:41

Osobiście jestem fanem serii, odkąd zagrałem w pierwszą część. Miałem wtedy może z.. 6, albo 7 lat. Nie pamiętam dokładnie. Gry te mi nie wypaczyły psychiki, nikogo nie zabiłem, nie pobiłem, nie sięgnąłem po używki ( no, może alkohol ostatnio xD ), jestem człowiekiem pokojowym. W miarę..

Uważam też, że gry w stylu GTA powinny istnieć. Wtedy człowiek może się wyżyć w wirtualnym świecie. Lepsze to, niż założyć dresy, ściąć się na łyso i robić to samo w realu..

Co do bezsensowności tychże gier, również się nie zgodzę. Nie zapomnij, że w rzeczywistości też istnieje coś takiego jak mafia. Yakuza, Triady, La Cosa Nostra, Camorra.. Ich działania nie różnią się znacznie od tych przedstawionych w grach firmy R*. Weź też pod uwagę, że w ostatnich dwóch main streamach ( San Andreas i GTA IV ), bohaterowie zostali wplątani w to wszystko, bez swojej własnej woli. :P

Każdy lubi grać w co innego- mi granie w GTA sprawia przyjemność. Nie, nie dla tego, że mogę pozabijać. Ale dlatego, że według mnie, te gry oddają klimat zepsutego, skorumpowanego świata, w którym jedyną wartością są pieniądze. No i można się wyżyć po ciężkim, stresującym dniu xD.

.. omg, ale się rozpisałem o_O.

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 1 maja 09, 09:47

Ogólnie GTA mi się .. w miare podoba chociaż nie przepadam za takimi ludźmi, ale denerwuje mnie jedno w moich znajomych(9-12 lat). Mówiłem że GTA jest takie (Określe to wszystko w jedym słowie) Zajemadewywalistewkosmos a nie robią zadań tylko na Czitach bronie i rozwalają wszystko co sie rusza.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 1 maja 09, 09:58

Mi GTA średnio się podoba wolę Zeldę. Ale gdy do wyboru mam Barbie czy coś w tym stylu lub GTA to bez dwóch zdań to drugie.(w sensie grand thef auto).
A więc są gorsze gry od tej ale i lepsze.
Ostatnio zmieniony 2 maja 09, 09:54 przez Toon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 1 maja 09, 10:43

toon link pisze:Mi GTA średnio się podoba wolę Zeldę.

Ale co ma jedno do drugiego? Czy obie gry to ten sam gatunek? Nie? To nie porównuj ich ze sobą..

toon link pisze:Ale gdy do wyboru mam Barbie czy coś w tym stylu lub GTA to bez dwuch zdań to drugie.

Uhm.. To chyba normalne?

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 1 maja 09, 13:07

toon link pisze:Mi GTA średnio się podoba wolę Zeldę

Ale przecież w pierwszym poście napisałeś, że to bezmyślna gra 0o. Zmieniłeś zdanie, że to średnia gra?
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 maja 09, 13:52

Seria nie należy do moich ulubionych, ale pograć można np. w VC, SA, GTA IV

Grał już ktoś w GTA: CW?
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 1 maja 09, 17:51

sEbeQ13 pisze:Zmieniłeś zdanie, że to średnia gra?

Napisałem to myśląc o Barbie że w stosunku do tego czeggoś wolę GTA.
MasterLink pisze:Grał już ktoś w GTA: CW?

No ja grałem jest spoko! To GTA mi się jako jedyne podoba.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 1 maja 09, 20:37

Grałem. Nie jest źle, gra się całkiem przyjemnie jak na GTA. Problem tkwi w tym, że fani GTA rzygają na tą część, a zwykli gracze NDS się nią zachwycają.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 1 maja 09, 20:44

A ja jestem zwykłym fanem DS i nintendo. Ech...

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 2 maja 09, 00:24

Gusty, to są gustami, nie porównuj dwóch innych gatunków. Za GTA ogólnie nie przepadam, ten rodzaj gier mnie się nie podoba. Mówisz, że jesteś fanem Nintendo, z Twoich postów wynika, że jesteś Fanboyem N. Ja jestem fanem konsol i żadną konsolą nie gardzę, kupuję konsolę, na którą wychodzą dobre gry. Bez względu, czy, to Sony, Czy Nintendo, bądź Microsoft.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 4 maja 09, 18:26

Boryn pisze:Bez względu, czy, to Sony, Czy Nintendo, bądź Microsoft.

Właściwie to ja też lubię Sony i Microsowta ale NINTENDO wymiata!
Boryn pisze: Za GTA ogólnie nie przepadam

To tak jak ja.

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 4 maja 09, 22:03

Boryn pisze: Za GTA ogólnie nie przepadam

To tak jak ja.[/quote]

Że nie lubisz GTA mówisz to już ...1,2,3 raz....

Kto jeszcze pamięta starego GTA 1(Z dodatkiem Pikselozy of kors) ? Wciąż mam go na płycie..
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Wróć do „Gry”