Pobiegaj ze spluwą pozabijaj i wróc do domu (dla anty fanów)
Moderator: Moderatorzy
Pobiegaj ze spluwą pozabijaj i wróc do domu (dla anty fanów)
Gry są różnych typów np. rpg,action,palatform. Lub też pozabijaj i wróc do domu, to takie jak GTA ten temat jest dla anty fanów tej bezmyślnej gry.
Jeśli chodzi o moją opinie to takie gry są beznadziejne 0% myślenia 100% przemocy.
Nie to co Zelda zagadki,akcja,fabuła ITP. 50% myślenia 50% zabawy i przyjemności.
Co sądzicie o takich grach no która lepsza. :lol: kto by niewiedział.
Jeśli chodzi o moją opinie to takie gry są beznadziejne 0% myślenia 100% przemocy.
Nie to co Zelda zagadki,akcja,fabuła ITP. 50% myślenia 50% zabawy i przyjemności.
Co sądzicie o takich grach no która lepsza. :lol: kto by niewiedział.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Nie wiem zbytnio jak w poprzednich częściach (ale chyba w SA też) w GTA IV to pewne wydarzenia zmusiły bohatera to takiej postawy. To mi się właśnie podoba w tej części - że jest scenariusz. Nie wiem jak jest z poprzednimi częściami, ale pewnie jest tak jak mówisz (tak mi się wydaje z tego co troche pograłem).

Osobiście jestem fanem serii, odkąd zagrałem w pierwszą część. Miałem wtedy może z.. 6, albo 7 lat. Nie pamiętam dokładnie. Gry te mi nie wypaczyły psychiki, nikogo nie zabiłem, nie pobiłem, nie sięgnąłem po używki ( no, może alkohol ostatnio xD ), jestem człowiekiem pokojowym. W miarę..
Uważam też, że gry w stylu GTA powinny istnieć. Wtedy człowiek może się wyżyć w wirtualnym świecie. Lepsze to, niż założyć dresy, ściąć się na łyso i robić to samo w realu..
Co do bezsensowności tychże gier, również się nie zgodzę. Nie zapomnij, że w rzeczywistości też istnieje coś takiego jak mafia. Yakuza, Triady, La Cosa Nostra, Camorra.. Ich działania nie różnią się znacznie od tych przedstawionych w grach firmy R*. Weź też pod uwagę, że w ostatnich dwóch main streamach ( San Andreas i GTA IV ), bohaterowie zostali wplątani w to wszystko, bez swojej własnej woli.
Każdy lubi grać w co innego- mi granie w GTA sprawia przyjemność. Nie, nie dla tego, że mogę pozabijać. Ale dlatego, że według mnie, te gry oddają klimat zepsutego, skorumpowanego świata, w którym jedyną wartością są pieniądze. No i można się wyżyć po ciężkim, stresującym dniu xD.
.. omg, ale się rozpisałem o_O.
Uważam też, że gry w stylu GTA powinny istnieć. Wtedy człowiek może się wyżyć w wirtualnym świecie. Lepsze to, niż założyć dresy, ściąć się na łyso i robić to samo w realu..
Co do bezsensowności tychże gier, również się nie zgodzę. Nie zapomnij, że w rzeczywistości też istnieje coś takiego jak mafia. Yakuza, Triady, La Cosa Nostra, Camorra.. Ich działania nie różnią się znacznie od tych przedstawionych w grach firmy R*. Weź też pod uwagę, że w ostatnich dwóch main streamach ( San Andreas i GTA IV ), bohaterowie zostali wplątani w to wszystko, bez swojej własnej woli.

Każdy lubi grać w co innego- mi granie w GTA sprawia przyjemność. Nie, nie dla tego, że mogę pozabijać. Ale dlatego, że według mnie, te gry oddają klimat zepsutego, skorumpowanego świata, w którym jedyną wartością są pieniądze. No i można się wyżyć po ciężkim, stresującym dniu xD.
.. omg, ale się rozpisałem o_O.
Ogólnie GTA mi się .. w miare podoba chociaż nie przepadam za takimi ludźmi, ale denerwuje mnie jedno w moich znajomych(9-12 lat). Mówiłem że GTA jest takie (Określe to wszystko w jedym słowie) Zajemadewywalistewkosmos a nie robią zadań tylko na Czitach bronie i rozwalają wszystko co sie rusza.

FALCON PAWNCH!
Mi GTA średnio się podoba wolę Zeldę. Ale gdy do wyboru mam Barbie czy coś w tym stylu lub GTA to bez dwóch zdań to drugie.(w sensie grand thef auto).
A więc są gorsze gry od tej ale i lepsze.
A więc są gorsze gry od tej ale i lepsze.
Ostatnio zmieniony 2 maja 09, 09:54 przez Toon, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Seria nie należy do moich ulubionych, ale pograć można np. w VC, SA, GTA IV
Grał już ktoś w GTA: CW?
Grał już ktoś w GTA: CW?

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Gusty, to są gustami, nie porównuj dwóch innych gatunków. Za GTA ogólnie nie przepadam, ten rodzaj gier mnie się nie podoba. Mówisz, że jesteś fanem Nintendo, z Twoich postów wynika, że jesteś Fanboyem N. Ja jestem fanem konsol i żadną konsolą nie gardzę, kupuję konsolę, na którą wychodzą dobre gry. Bez względu, czy, to Sony, Czy Nintendo, bądź Microsoft.