Moderator: Moderatorzy
Jest, jest;> Te królicze głowy z dużymi uszami, chociaż można go też załatwić w inny sposób(np. obrzucić bombami)nokash pisze:szymekc pisze:BARDZO warto zagrać! ;D (A co do wyławiania skarbów to musisz sterować mechaniczną reką, uważać na przeciwników, a kiedy masz już skarb, musisz go wyłowić.
EDIT: *Gra w PH*..........................OMG!!! Przed chwilą znalazłem potwora którego trzeba rozwalić krzycząc do mikrofonu a potem ciachać mieczem.
To nie prawda nie ma takiego bossa w PH wiem bo właśnie ją przeszedłem.
Jest, jest;> Te królicze głowy z dużymi uszami, chociaż można go też załatwić w inny sposób(np. obrzucić bombami)Zero pisze:nokash pisze:szymekc pisze:BARDZO warto zagrać! ;D (A co do wyławiania skarbów to musisz sterować mechaniczną reką, uważać na przeciwników, a kiedy masz już skarb, musisz go wyłowić.
EDIT: *Gra w PH*..........................OMG!!! Przed chwilą znalazłem potwora którego trzeba rozwalić krzycząc do mikrofonu a potem ciachać mieczem.
To nie prawda nie ma takiego bossa w PH wiem bo właśnie ją przeszedłem.
To prawda to duży minus. Najgorsze jets to że trzeba do niego wracać co jakis czas. Gra jest nie tyle co okrojona a uboga. Parowiec fajna sprawa ale szybko się nudzi ciągłe pływanie. Grafika świetna ale tego można było się spodziewać po ds'ie. Ogónie gra przewidywalna za łatwa ale to juz mówiłem. Chociaż i tak to najlepszy tytuł na ds to już napewno nie w całej serii TLoZ.MasterLink pisze:Dobra, jeden minus - wkurzający dungeon o nazwie Temple of The Ocean King.
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość