Wasze zwierzaczki :D
Moderator: Moderatorzy
Wasze zwierzaczki :D
macie może jakieś zwierzątka?? Piszcie
to ja miałem dwie papugi ale:
pierwsza umarła, kupiłem drugą, która po pewnym czasie zdechła, a ta pierwsza umarła Miałem rybki, ale się zjadały (kannibale jedne) i oddałem znajomemu i teraz mam psa (raczej suczkę ) Bonny, która wszystko je FOTKA BONNY
jeśli ktoś chętny to moge podać zdjęcie Bonny w jej obecnym wieku Moja cyfrówka czeka
to ja miałem dwie papugi ale:
pierwsza umarła, kupiłem drugą, która po pewnym czasie zdechła, a ta pierwsza umarła Miałem rybki, ale się zjadały (kannibale jedne) i oddałem znajomemu i teraz mam psa (raczej suczkę ) Bonny, która wszystko je FOTKA BONNY
jeśli ktoś chętny to moge podać zdjęcie Bonny w jej obecnym wieku Moja cyfrówka czeka
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Fajny pies. Ja mam suczke buldoga francuzkiego Sami i jest ona NAJGŁUPSZYM psem na świecie. To nie żart. Tak głupiego psa nie ma. Ale i tak jest super. Wczesniej mialem boksera Bena ktorego musielismy uspic bo byl schorowany a potem mialem 4 żólwie wodne czy blotne i 20 pare slimakow ktore przywiozlem z wakacji. A jak bylem maly mielismy kota.
Co jest kurde?
Mam Rybki jakos zyją w zgodzie tzn nie zjadaja sie nawzajem i kota,a raczej kotke ,ale niezwykla sama se umie otworzyc drzwi ,bo jak zawsze miałaczała przed drzwiami to nikomu sie nie chce isc to ją nauczyłem otwierac drzwi i teraz bez problemowo nikt niemusi isc otworzyc bo sam se otworzy,problem jedynie tkwi wtym ze jeszcze sie nie nauczyla zamykac drzwi.Takze otworzyc umie,ale zamknąc juz niestety nieee no cuz tego sie juz nie chce nauczyc Lipa
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
a jakie masz rybki?? Ja pielęgnice, a to ciut drapierzny ale jaki i piękny gatunek A koty ubustwiam (prawie bym miał kota w domu , ale )
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 06, 21:42 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ja w swoim życiu miałem tylko chomiki i psy. Aktualnie mam trzeciego chomika i trzeciego psa. Najbardziej lubiłem mojego drugiego chomika, a raczej chomiczkę. Nazywała sie Rosa bo jak była mniejsza dużo sikała (sorki za wyrażenie ). Żyła ok. dwóch lat. Mój aktualny chomik ma juz ponad 3 lata i jeszcze nie zdechł
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Tobijas pisze:ja mialem 9 chomikow. 2 byly mlode i jeszcze ni mialy imienia (kupilem zaplodnionego chomika ) i teraz mowie po kolei:
Ryszard,RUdek,Robik,Duduś,Ruda,bezimienny,bezimienny, Hamcio (nie, nie ham ), Duduś
A ja kupiłem zapłodnionom samiczke Mychaczka
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'