Nowe logo forum (The Dark Side)
Moderator: Moderatorzy
no i jeszcze po samolocie dla usera Ale ja chyba będe musiał zmienic na Forum Oracle, bo oczy bolą troszkę, ale...... I tak podziwiam PiotraW za ten styl 8) Tylko trzeba by zmienić okruchy na cos innego (? ) I mam drobną sugestie..... może Zelde (na obrazku whosisonline zmienić na naprzykład..... wilka??
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Teraz stronka i forum wygladaja powazniej i jak kumple przyjda to moze sie zainteresują co to jest. Bo jak widzą zielony kolor to od razu im sie kojarzy ze starymi Zeldami iz ktorych sie smieją. Ostatnio kumpel przyszedl i pytal w co gram wiec mu powiedzialem ze w WW a on zobaczyl pudelko i sie usmiechnał i taki tekst walnął "Andrzejek, prawie dorosły chłop jesteś, wódeczkę pijesz, zioło palisz i w taką zeldę grasz" Ja juz sie nic nie odzywałem.
Co jest kurde?
No dokładnie człowiek ntak nie pozornie wyglada
Ze mna jest podobnie tyle tylko ze ja bardziej zdrowy tryb prowadze na siłke se chodze i taki bolo jestem czasem na jakis sparing sie przewinie Od czasu do czasu popic idze,a w taka Zelde gram pomyslałby kto ale tak to bywa.
Zaczałem nie pozornie szpilac w Zelde w 98' i tak mnie wciągneło ze do dziajsiaj mi tak zostało i dobrze,tak miało byc
Ze mna jest podobnie tyle tylko ze ja bardziej zdrowy tryb prowadze na siłke se chodze i taki bolo jestem czasem na jakis sparing sie przewinie Od czasu do czasu popic idze,a w taka Zelde gram pomyslałby kto ale tak to bywa.
Zaczałem nie pozornie szpilac w Zelde w 98' i tak mnie wciągneło ze do dziajsiaj mi tak zostało i dobrze,tak miało byc
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: