Emulator ?
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No dokladnie. Ja jak nie mialem Gacka to strasznie chcialem grac w WW ale nawet nie myslalem o graniu na kompie. Po pierwsze nie pojdzie chocby nie wiem co a po drugie nawet jesli mialoby pojsc to wole konsole kupic. Bo na kompie gra traci część swijego że tak powiem czaru. Dlatego jak da rade to chce jeszcze raz przejsc OOT tylko na konsoli bo na kompie nie grało sie tak fajnie jak pamietam z N64.
Co jest kurde?
heh wiem o co ci chodzi misiok widzisz co byś bezemnie zrobił.U mnie też są takie przychlasty siedze sobie w szkole a tu słucham zwierzyńca(moja klasa)kurde musze sobie załatwić emulator do PS2 bo chce sobie pograć w GTA:SA jak ja ich słuchałem(oczywiście z extreme'em)to myślałem że padne ze śmiechu oni to równie są pogrzani albo nie zapomne jak im pokazywałem DS'a to są takie tłuki że się w pale nie mieści z reztą większąśc pecetowców jest taka
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
A ja powiem tak:
Ja chce sobie pograć w WW na komie, bo mnie absolutnie nie stać na konsole Moge sobie tylko pomażyć. I wiem, że jak by mi sie udało odpalić tą Zelde to i tak nie będzie tej słynnej klimy, ale nic na to nie poradze. Nie to do was dojdzie, że niestety nie wszyscy mają tyle szmalu, żeby sobie konsole kupować za min 200 zł :/. No i musze z przykrością stwierdzić, że nie pogram sobie w tą Zelde, bo mi nie działa, ale zawsze szło spróbować, prawda ?
Ja chce sobie pograć w WW na komie, bo mnie absolutnie nie stać na konsole Moge sobie tylko pomażyć. I wiem, że jak by mi sie udało odpalić tą Zelde to i tak nie będzie tej słynnej klimy, ale nic na to nie poradze. Nie to do was dojdzie, że niestety nie wszyscy mają tyle szmalu, żeby sobie konsole kupować za min 200 zł :/. No i musze z przykrością stwierdzić, że nie pogram sobie w tą Zelde, bo mi nie działa, ale zawsze szło spróbować, prawda ?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Smiac mi sie chce z tego co pisza niektore osoby nie maja kasy na konsole no dobra rozumiem,tylko skoro sie nie ma duzej ilosci funduszy to po co kupowac super Pieca z np:3.0Ghz jakmozna kupic 1.5Ghz,a reszte miec na konsole i stopniowo se oszczedzac w koncu kiedys sie na nia uzbiera Rozumiem ludzi ktorzy kupuja super potezne kompy bo np: maja duzo kasy albo poprostu nie graja w gry tylko komp słuzy im do czegos innego,ale jak sie chce pograc w dobre gry i sie kupuje super kompa ,a pozniej sie marudzi ze sie nie ma w co grac albo gry nie chodza na emulatorze to tego juz nie jarze.Ludzie 250 zl to Gacek z gra np: na allegro nie mowcie ze was nie stac bo jakby sie chcialo zoszczedzic na konsole to by sie udało zawsze se troche wykładac i sie uzbiera,albo poprostu do pracy sie gdzies ulokowac przynajmniej dorywczo zawsze jakos kase idzie nazbierac
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”