Seria Metal Gear Solid
Moderator: Moderatorzy
To bedzie bardzo podobna sytuacja jak z Zelda TP,MGS 4 bedzie robiony z ogromna dbałoscia,aby ta czesc byla najlepsza Hideo pewnie bedzie tego chcial.Napenwo dostaniemy super dopracowany tytuł i mase frajdy.Hideo chcial juz odejsc predzej,ale jak widac jeszcze mial zamiar zrobic MGS3,a teraz chce wydac ostatni kierowany przez siebie tytuł MGS4.Kiedys to musiało nadejsc wielka szkoda ze akurat po Guns of Patriots.Zauwaz jednak ze w czworce Snake jest juz dosc stary i czy bedzie jeszcze w piatej czesci troche watpie,cos mi sie wydaje ze wraz z odejscie Hideo'a odejdzie tez Snake i w MGS5 o ile wyjdzie gl bohaterem moze byc juz ktos inny.Bez reazliacji Hideo's ktory jest rezyserem i zawsze czuwał nad przebiegiem calej pracy kolejny MGS nie bedzie juz taki sam jak reszta.Obawiam sie ze podzieli losy Bandicoota,ktory na PSX'ie krolowal wsrod platformowek a na Ps2 wyszly same badziewia ledwo srednie.Ecchhhhh......szkoda
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
nie słuchaj Hideo dalej będzie tworzył gry ale on kończy historie więc może zostanie i będzie czuwał ale masz racje MGS4 bedzie niesamowity Hedeo chce zrobić strażników tak naturalnych i jak np.coś usłyszą to nie że będą jak zawsze tak głupio chodzili tylko będą dokładnie myśleli co maja w danej chwili zrobić tak jak człowiek Metak Geary na filmiku bedą oddawały trzy głosy takiego świerszcza stukot kopyt i krowi ryk w zależności od tego co ma zamiar zrobić i Hideo nie będzie straszył graczy Metal Gear'ami że cie gonią i że czujesz strach ale że myślisz że jesteś w bezpiecznym miejscu a one przypuściły atak chodzi o poczucie bezpieczeństwa (sta te odgłosy jak z jakiejś polany)a Snake się tak postarzał bo on jest klonem przecież to jest Snake z jedynki i dwójki oryginał był w trójce i to z niego wyszedł klon dlatego jest taki stary bo klony szybciej się starzeją taki psikus a wiesz że ostateczna data Zeldy TP bedzie to 3Q 2006 jak chcesz to zajrzyj do Gamespotu to zobaczysz ja się załamałem
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
No oby czuwał O bajerach MGS4 słyszałem nawet na trailerach widziałem,nareszcie przeciwnikow wyposaża w mózg i wieksze IQ co za tym idzie trudniejsza gra ,napiecie i sporo godzin szpilania Snake topewnie jest jak wino im starszy tym lepszy Teraz bedzie miał sporo gadzetów nowa technika idzie do góry that's good,nawet robocik Otacona był w deche.No no to mi pachnie sporym Hitem.
btw Co do Zeldy TP to wiedzialem ze wyjdzie pozniej,no ale przynajmniej bardziej ja dopracuja zeby nie miala wogoole bugów,troche ja podrasują i bedzie klasa sama w sobie
btw Co do Zeldy TP to wiedzialem ze wyjdzie pozniej,no ale przynajmniej bardziej ja dopracuja zeby nie miala wogoole bugów,troche ja podrasują i bedzie klasa sama w sobie
można tak powiedzieć ale to nie dlatego że nadal będą bugi eliminować oni bedą wtedy tą Zelde robić kompatybilną do padopilota Revo im o to chodzi bugi już są wyeliminowae i zajmą się tą kompatybilnością kicha mi tam to nie bedzie potrzebne już mi isę nie chce czekać kupie TP razem z Revo i tyle
No tak chcesz se pograz w Zelde TP na Revo i pomachacpadem ze niby to mieczyk
Fakt chca władowac Zelde TP na Revo zeby wszystko bylo gites,no ale zawsze moga jeszcze w jakis sposb Zelde ulepszyc moze jeszcze na cuz wpadna i wkomponuja to w całokształt Było by miło jak najwiecej bajerów i jak najdłuzsza gra i sporo mini gierek zeby ilosc godzin grania przekroczyla 150h hehehhehe Niech ulepszaja co sie da to sa spece,wiec raczej nic nie popi....w koncu to Big N zajmuje sie tym szpilem Miyamoto i cala reszta,nioe ma sie co martwic tylko cieszyc.Moze jeszcze na jakis pomysl wpadna w koncu jeszcze Zeldy TP calej nie skonczyli
Fakt chca władowac Zelde TP na Revo zeby wszystko bylo gites,no ale zawsze moga jeszcze w jakis sposb Zelde ulepszyc moze jeszcze na cuz wpadna i wkomponuja to w całokształt Było by miło jak najwiecej bajerów i jak najdłuzsza gra i sporo mini gierek zeby ilosc godzin grania przekroczyla 150h hehehhehe Niech ulepszaja co sie da to sa spece,wiec raczej nic nie popi....w koncu to Big N zajmuje sie tym szpilem Miyamoto i cala reszta,nioe ma sie co martwic tylko cieszyc.Moze jeszcze na jakis pomysl wpadna w koncu jeszcze Zeldy TP calej nie skonczyli
racja najlepsza jest jedynka bo to korzenie danej gry jak wyjdzie dobra to jest hit,dwojki zazwyczaj zostaja pognebione i sa gorsze i trójki to znowu hity wszystkie bledy z dwojki poprawione,powrót do korzeni + nowe elementy np:MGS3,Onimusha 3
btw choc sa wyjątki gdzie dwojki sa lepsze przyklad DEF Jam fight for new york
btw choc sa wyjątki gdzie dwojki sa lepsze przyklad DEF Jam fight for new york
no można to tak uznać ale ja za bijatykami nie przepadam wole normalne action lub action adventure
Ostatnio zmieniony 7 marca 06, 07:35 przez chrno, łącznie zmieniany 1 raz.