Ulubione gry

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

W jakie rodzaje gier najbardziej lubicie grać?

Gry logiczne
0
Brak głosów
Gry online
0
Brak głosów
Gry platformowe
0
Brak głosów
Gry przygodowe, zręczno?ciowe
2
13%
Gry RPG
7
44%
Gry sportowe
1
6%
Gry strategiczne
4
25%
Gry - symulatory
0
Brak głosów
Inne
1
6%
Nie gram w gry na kompie!
1
6%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Mort
VIP
VIP

Postautor: Mort » 8 czerwca 05, 08:23

Zero pisze:Jan nienawidzę RPG`ów na PC (grałbym jedynie wtedy kiedy by mi za to płacili:P)

Panie kolego? Myślenie odleciało w kosmos co? Jeżeli ciebie jarają te final fantastyczne crapy który związek z RPG mają taki jak moja babcia z przemysłem hutniczo górniczym, to przepraszam ale ja wysiadam. Człowieku... fantastyki trochę, odłóż te gigantyczne miecze co bohaterowie anime noszą na ramieniu popalajac papierosa, a poczytaj trochę LotR'a i zagraj w Icewinda...

Ja osobiście gram ostatnio tylko w Starcrafta. Protossami, bo kimże innym :D. SC rulz.
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 15 czerwca 05, 13:55

Ja jestem otaku i nim zostanę:) Nie ma zamiaru grać w eRPeGa, w którym klikasz na wroga wykonując przepiękny i efektowny atak wsłuchując sie w genialne odgłosy wydawane przez najaranych 12-latków:). Na dodatek patrząc się na wspaniałe i przepiękne mordy bohaterów(Morrowind:))... Nie dla mnie taka "zabawa"... Każdy ma swój gust.
8=============D

Awatar użytkownika
Mort
VIP
VIP

Postautor: Mort » 15 czerwca 05, 22:03

Huh. tylko ze Morrowind ma troshki duży swiat. Troshki bardziej zróżnicowany niż taki final. I troshki ma wiecej mozlwiosci (IMO wiecej niż takie GTA...). Człowieku, zamiast patrzeć się w te słotkie anime-mordki może najpierw wartało by popatrzeć na coś... realnego?
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 27 czerwca 05, 20:02

Mort pisze:Huh. tylko ze Morrowind ma troshki duży swiat. Troshki bardziej zróżnicowany niż taki final. I troshki ma wiecej mozlwiosci (IMO wiecej niż takie GTA...). Człowieku, zamiast patrzeć się w te słotkie anime-mordki może najpierw wartało by popatrzeć na coś... realnego?
Na coś realnego patrzę codziennie(jak idę do sklepu, jak wracam ze sklepu, jak brat mnie bije, itp.).
PS: Wątpię, żeby jakakolwiek gra miała więcej możliwości niż GTA:SA.
8=============D

Wróć do „OFF Topic”