Jaka gre chcielibyscie stworzyc?

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sutek^san
Kokiri
Kokiri

Postautor: Sutek^san » 26 stycznia 06, 16:35

pablo1517 pisze:Ja mam dokladnie to samo zdanie... jak dla mnie to sa ludzie ktorzy sie rodza poprostu z uszczerbkiem na muzgowiu i to nie wina gierek ze oni kogos zabija... poprostu koles sie urodzial jakby z taka misja... terminator pieprzony :D czuby sie rodza przypadkiem w cos zagraja a potem zabija i wina na gre leci... mimo ze nawet jakby nie zagral to mi sie zdaje ze i tak by kogos zaszlachtowal predzej czy puzniej... bo jakby gry mialy taki wplyw to przeciez ja juz dawno bym swoje miasto w pien wyrznal :lol: to glupota. Sa ludzie co maja zle w czubie i tyle :D:D:D

Malo tego... jakby wywieraly taki wplyw to przeciez to nie byly by pojedyncze przypadki tylko duzo ludzi by tak robilo nie?? a puki co to takich przypadkow jest malo.

Pamiętam jak swego czasu jakiś głąb udusił gnojka, bo ten nie chciał mu oddać swojej konsoli (PSX'a). Oczywiście tv całą winę zrzuciła (jak zwykle :x )na Gry, konsole itp...( i oczywiście pokazywali 6-cio latka grającego w Doom'a)
Co się okazało... "morderca" z grami miał niewiele wspólnego, a konsolę chciał pogonić, bo potrzebował kasy na zielone. Sprostowanie nigdy się nie pojawiło :wink:
Zauważyłewm, że zawsze kiedy jakiś małolat cos narobi, to całą winę zrzucają na gry...czy to nie jest śmieszne :mrgreen: :?:

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 26 stycznia 06, 16:59

to zalezy :? JKBYŚ BYŁ TWÓRCĄ/WYDAWCĄ OSKARZONEJ GRY TO BY CI DO ŚMIECHU RACZEJ NIEBYŁO.............. :?
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 26 stycznia 06, 17:11

To nie jest smieszne... to jest tragiczne i idiotyczne, jak sami widzimy (ja nawet jak to zytalem to sie domyslilem) ze to najczesciej te morderstwa to sa albo pod wplywem jakichs drugow albo po to by je kupic. Ale oczywiscie stare pokolenie jest tak tempe (w polsce) ze widzi tylko obraz jaki mu przedstawi telewizja... dla nich juz nawet to co jest logiczne idzie telewizja wypaczyc :? nie lubie starych... wogole (ogolnie, nie tylko o moich)
Obrazek

Awatar użytkownika
macio94
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: macio94 » 26 stycznia 06, 18:05

Tak bo oznacza że gra jest kiczowata.

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 27 stycznia 06, 17:19

1. Jakies typki z Urzedu by zakazaly, - od tego jesy kasa i przekupstwa nie takie rzeczy sie robi,jak firam bardzo chcfe wydac gre to nie stanowi zadnego problemu,sypna troche kasa i urzad bedzie cicho :D
2. Jakosc cieniutka, -generalnie zgadzam sie wątpie zeby gra byla jakims super hitem z miernym krajobrazem :wink: i klimatem :?
3. Mala cena,- to raczej plus ,nie jarze o co Ci biega w tym podpunkcie
4. Nikt by nie kupil, -wątpie niezaleznie jaka tandeta wyjdzie na rynek zawsze ma grono fanow,tym bardziej ze jakby byla Polska gra w wersji GTA to Polacy ze wzgledu na ciekawosc by kupowali.

[ Dodano: Pią 27 Sty, 2006 ]
macio94 jestes w bledzie tanie gry nie zawsze sa kiczowate.
Takie np wersje platinium na Ps2 czy PsX'a zawsze byly bardzo tanio gdy tylko byly platynowe i co sa to gry jak najabrdziej na poziomie.Na psx'a np Tekken2,3,Crash Bandicoot,Gran Turismo same perełki swojego czasu po bardzo okazyjnych cenach.Prawda zdarza sie ze gra tania jest do kitu,ale wiedz ze nie zawsze,masz racje,ale tylko do polowy :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 27 stycznia 06, 18:51

I tu jestes w bledzie.Gre by kupowali. Zalezy jak by ja zrobili :D :D Ach i wklejalo by sie swoje zdjecie i soba grasz :D :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 27 stycznia 06, 22:02

To nie jest problem.Zyjemy wtakim spoleczenstwie ze wystarczy ze polacy(nie wszyscy) uslysza ze wyszla Polskla wersja GTA gdzie idzie tłuc po ryju,kradnąć samochody itp i juz Polak by to kupił nie patrzac nawet jaka tam bedzie grafika lub wykonanie.Ludzie ktorzy nie znja sie na grach kupia ze wzgledu na cene i mozliwosci jakie bedzie przedstawiała gra(zabijanie,kradniecie itp.) Jakosc ich za bardzo nie interesi.Takze ludzie tacy jakmy nie kupili by takiego szajsu,ale sa ludzie ktorzy wydadza na ta lipe kase.Swiat jest dziwny i tego nie zmienisz
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 27 stycznia 06, 23:29

Nie no ja bym se pirata wziął :D

Lynar
Kokiri
Kokiri

Postautor: Lynar » 18 marca 06, 11:02

Krótko na temat GTA: GTA suxx (IMO).
W sumie tworzenie gier nie jest moim marzeniem i nie pociąga mnie to, ale kiedyś sobie rozmyślałem, jaką to bym grę zrobił, gdybym mógł.
Krótko mówiąc: klimatyczna gra fantasy action-adventure z elementami RPG, dużym (choć niekoniecznie) i oryginalnym światem i maksymalną nieliniowością.

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 18 marca 06, 11:41

czyli cos takiego jaqk Fable :?

Wróć do „Gry”