Pomóżcie
Moderator: Moderatorzy
Pomóżcie
Chyba tylko ja mam problemy z przejściem tej gry skoro nie ma tematu, w którym ktoś prosi o porady co jak przejść. lae wracając do tematu...Medli jest już na swoim miejscu. Teraz mam płynąć na Wind Temple tylko, że tak jest huragan który mnie odpycha w strone lądu. Szukałem na necie i wiem, że musze znaleźć jakieś buty tylko, że kompletnie nie wiem gdzie ich szukać...
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Są dwie wyspy takie na jedna lodowa a druga ognista. I chyba na lodowej są te buty właśnie. Lodowa chyba jest jakos na wschod od Outset Island czyli twojej rodzinnej wyspy a ognista na poludnie od Dragon Roost Island. Na ognistej nie pamietam co jest. Ale musisz byc na obu zeby przejsc gre. Nie wiem czy dobrze mowie. Niech mnie ktos poprawi lepiej.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
To ja się dołączę do tematu.
Jestem w Earth Temple i na samym początku są takie 2 kolumny z przyciskami. Na żadna się nie mogę dostać, ale, od czego jest Medi. Comand melody i jak ją latam to przełączam jeden a potem drugi przycisk i nic. Drzwi się nie otwierają . Co mam zrobić? Ja cały czas stoję na tych schodach i gram tą melodyjkę a nią latam tak dla ścisłości.
Jestem w Earth Temple i na samym początku są takie 2 kolumny z przyciskami. Na żadna się nie mogę dostać, ale, od czego jest Medi. Comand melody i jak ją latam to przełączam jeden a potem drugi przycisk i nic. Drzwi się nie otwierają . Co mam zrobić? Ja cały czas stoję na tych schodach i gram tą melodyjkę a nią latam tak dla ścisłości.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Mam kolejny problem, co prawda w głównym queście sobei radze, ale zastanawiam się czy w Wind Wakerze istnieje możliwość zaznaczenia na mapie wysp, bo ja mam tylko te główne lokacje, a wyspy na których byłem dalej są jako "unexploiled territory" czy jakoś tak( nie moge teraz sprawdzić). Jeśli wiecie jak można to zrobić to proszę o pomoc...
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”