Co myślićie o najnowszych produkcjach ??
Moderator: Moderatorzy
Co myślićie o najnowszych produkcjach ??
Co myślicie na ten temat ?? O filmach takich jak Wojna Światów (odnowiony film sprzed 40kilku lat[super film ale ten stary jest lepszy,nowy oglądałem dień po premierze (dzisiaj) Star Wars 3 (wypas!!! fanem jestem ) lub inne .. Czy nowa filmowa produkcja schodzi na psy ?? WŚ była ,SW nie było ale były podobne ,i stare SWy były zaj****te fabularnie bo przeciesz nie graficznie .A ten madagaskar. Były programy wTV i filmy na kórych dubbingowano zwierzęta i śmiechu w nich było nawet więciej niż w Robionych komputerowo filmach.{rzynajmniej Shrek był orginalny)a inne ?? TO JÓŻ BYŁO !!!
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
Nie miał porażająco wypasionej fabuły correct ? (dla mnie fabularnie najlepsza była 5 ).
A słyszałeś że Lucas nie zdradzał nazwy filmu a ludzie chcący zarabiać na kubkach czapkach i tp. chcieli to z niego wydusic.Ale lucas był sprytniejszy i podał im nazwę :Zemsta Jedi.
Lucas wiedział że na rynku jóż pojawiły się żeczy z napisanym właśnie takim tytułem.
tytół jest żecz jasna inny, bo Lucas wiedział że prawdziwy znawca wie że Jedi się nie mszczą Albo.. Kto wie skąd wziął się tak extrawagancki pomocnik Hana Solo ?? Tak żona Luasa mówiła na jego psa który zawsze siadał obok kierowcy: wlochaty drugi pilot
A słyszałeś że Lucas nie zdradzał nazwy filmu a ludzie chcący zarabiać na kubkach czapkach i tp. chcieli to z niego wydusic.Ale lucas był sprytniejszy i podał im nazwę :Zemsta Jedi.
Lucas wiedział że na rynku jóż pojawiły się żeczy z napisanym właśnie takim tytułem.
tytół jest żecz jasna inny, bo Lucas wiedział że prawdziwy znawca wie że Jedi się nie mszczą Albo.. Kto wie skąd wziął się tak extrawagancki pomocnik Hana Solo ?? Tak żona Luasa mówiła na jego psa który zawsze siadał obok kierowcy: wlochaty drugi pilot
Jar-Jar Binks rzecz jasna !!! (kto by go nie lubil ??) Myślałem że to oczywiste !!
[ Dodano: Czw 14 Lip, 2005 ]
Oglądałem dzisiaj Star Warsa.Wypas !! Ale jednak ... dużo walki ale fabuła nie jest tak dobra jak kiedyś ...
Aha Yoda ...Ładnie skaczesz A mieczykiem teszładnie machasz :mrgreen:
Oglądałem dzisiaj Star Warsa.Wypas !! Ale jednak ... dużo walki ale fabuła nie jest tak dobra jak kiedyś ...
Aha Yoda ...Ładnie skaczesz A mieczykiem teszładnie machasz :mrgreen:
Harry Portfel badziew jak niewiem co,babka popisala jakies pierdoly i wszystkim wode z mozgo zrobila i nagle (prawie) wszystkim zaczely sie podobac te farmazony co babka popisala.Nedza:mrgreen: Co do Lotr to moze byc nawet.Choc ja wole filmy niz ksiazki heh
Nie wszystkie bajki do mnie trafiajom choc Zelda WW tez wygladala jak kreskowka to mi sie bardzo podobala i ten klimat chyba najbardziej podobal mi sie z wszystkich Zeld,w lasnie klimat w WW jest zajebisty no ,ale poza WW lubie te Dragon ball to genialna bajka Vegeta&Songo Rulez
Nie wszystkie bajki do mnie trafiajom choc Zelda WW tez wygladala jak kreskowka to mi sie bardzo podobala i ten klimat chyba najbardziej podobal mi sie z wszystkich Zeld,w lasnie klimat w WW jest zajebisty no ,ale poza WW lubie te Dragon ball to genialna bajka Vegeta&Songo Rulez
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious