happy tree friends
Moderator: Moderatorzy
happy tree friends
NIE PROSZĘ O BANA, ale co sądzicie o happy tree friends?(happytreefriends.com)
dla mnie to jest zaje*****
dla mnie to jest zaje*****
twój nick to [you]
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Daimon Frey
- Kokiri
- Link-Cristiano
- Kokiri
Happy są happy:)
Ta animowana kreskówka nawet jest ciekawa ale czasami za drastyczna a niektóre odcinki bardzo denne.... Głownie ocenił bym ją na 4/6 no ale krew i zachowanie zwierzątek jest zadowalające..... daje 5/6...
PS: rafciopop czy mógłbyś napisac co dokładnie i jakie postacie lubisz najbardziej???PLZ
Ta animowana kreskówka nawet jest ciekawa ale czasami za drastyczna a niektóre odcinki bardzo denne.... Głownie ocenił bym ją na 4/6 no ale krew i zachowanie zwierzątek jest zadowalające..... daje 5/6...
PS: rafciopop czy mógłbyś napisac co dokładnie i jakie postacie lubisz najbardziej???PLZ
Oto kilka Wcieleń linka:
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
-OoT
-MM
-WW
-PH
-A
- kat_robert
- Goron
jak pierwszy raz to zobaczyłem (odcinek z autobusem) to się uśmiałem i chciałem więcej ale z każdym kolejnym odcinkiem moje rozbawienie malało a znużenie wzrastało tak, że w chwili obecnej zwierzaczki interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg...
<br>
acha jak dla mnie najlepszy jest łoś... może dlatego że czesto przypomina mi mnie:)
<br>
acha jak dla mnie najlepszy jest łoś... może dlatego że czesto przypomina mi mnie:)
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi
...i niekoniecznie sie myl?...
...i niekoniecznie sie myl?...
kat_robert pisze:jak pierwszy raz to zobaczyłem (odcinek z autobusem) to się uśmiałem i chciałem więcej ale z każdym kolejnym odcinkiem moje rozbawienie malało a znużenie wzrastało tak, że w chwili obecnej zwierzaczki interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg...
No, ja tak samo, najpierw było ciekawie, ale potem kompletne dno.... ;/